Savršena boja za prelazak iz leta u hladnije mesece: Ova nijansa plave biće vodeći trend ove jeseni

Olja Jelić Vesti 30.08.2023 09:05 0

Ova nijansa plave kose biće najtraženija ove jeseni

Plava kosa

Printscreen/Instagram

Osim 30-godišnje modne frizure sa smeđim karminom koja je preplavila Instagram i bujne kose Keri Bredšo, postoji skoro jezivo lepa i motivišuća nova boja kose koje mogu da se domognu čak i oni koji nisu fanatici Kurta Kobejna. S jedne strane, nismo nužno mislili da će pokojni muzičar biti izvor estetske inspiracije u frizerskim salonima 2023. godine, pa čak i među onima koji traže novu nijansu kose na društvenim mrežama, a sa druge strane, sama boja kose je zaista vizuelno zadovoljstvo.

Koreni nove boje kose sežu do laneno plave frizure pozne ikone, Kurta Kobejna, i čak se u ovom trenutku smatra jednom od najtoplijih boja kose u Londonu, koja će najverovatnije blistati čak i u jesen u mešanju boja. zdele najtoplijih frizerskih salona britanske prestonice.

 

 

„Cobain Blonde“ je, bez ikakvog preterivanja, savršena prelazna nijansa za moderan prelazak iz ostatka leta u hladnije mesece. Zoi Irvin, ambasadorka boja i trendova za Matriks, kaže da umesto istaknutih pramenova farbaju kosu u krupnije, zlatno plave pramenove.

Sa paletom toplijih plavih nijansi daju dimenziju kosi, stvarajući gušću i pokretniju iluziju. Stoga je posebno dobar izbor među trendovima ako tražite pravi za tanku kosu. Frizura Sijene Miler i Cobain-blonde boja kose takođe dokazuju da, ako je pravilno stilizovana, ona takođe može savršeno da stoji na elegantnom događaju, čak i ako je podržana ozbiljnom količinom svetlosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Hair Bros (@thehairbros)

 

Cobain plava je favorit generacije Z, koja ima tendenciju da daje prednost plavim nijansama u odnosu na suptilnije, osunčane efekte. Ova nijansa je nervoznija i hladnija, ali radi za sve uzraste.

Osim toga, ova plava boja se može koristiti za sve stilove i stilove, a štaviše, zahteva malo održavanja.

Komentari (0)
Loading