Zamenile su baletanke: Ove cipele su najnoviji trend, neke dame ih obožavaju, druge ne podnose, šta vi kažete?

Vesti 01.02.2024 18:02 0

Prošle godine je bila moderna „gola“ haljina, a sada se taj trend nastavlja s „golim“ cipelama koje su zamenile baletanke.

dženifer lorens

Profimedia

Takozvane "gole" cipele obožavaju mnoge poznate dame. Jedna od njih je glumica Dženifer Lorens koja je pre neki dan prošetala u mrežastim baletankama. Ona je predvodnica trenda koji će preplaviti proleće i leto ove godine. „Gole“ cipele mogu biti od mrežastih i različitih providnih materijala, ali se kod svih modela vidi stopalo.

dženifer lorens

Profimedia

 

Poznata glumica voli upečatljive cipele i iskakanje iz uobičajenog „dress coda“. U poslednje vreme je nekoliko puta viđena u modelima cipela koji stvaraju utisak bosih nogu. Čak je i na crvenom tepihu u Kanu obula japanke, koje su virile ispod njene „Dior“ večernje haljine.

dženifer lorens

Profimedia

 

Sada je Dženifer ponovno privukla pažnju izborom cipela. Naime, glumica je fotografisana u providnim „nude illusion“ baletankama, pokrećući tako jedan od trendova cipela za proleće/leto 2024. godine. Model koji ona nosi je praktičan i predstavlja zanimljivu promenu od neudobnih visokih potpetica. Ovo će svakako biti trend oko kojeg će se sukobljavati mišljenja dama jer ovakve cipele ili volite ili ne podnosite – sredine nema.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading