Frizura kao iz salona: Za samo par minuta napravite razbarušeni rep koji je idealan za svaku priliku

Olja Jelić Vesti 31.01.2024 10:54 0

Razbarušeni rep sa laganim talasima može biti super frizura za svaki dan, kao i za posebne prilike

Rep

Printscreen/Instagram

Visoki rep više nije rezervisan samo za sportske i ležerne prilike, već volimo da ga nosimo svaki dan, kao i u svečanijim prilikama. Na Instagramu se pojavio savršen trik kako postići takav efekt. 

Ema Čen je podelila savete za savršen rep, a često svoje pratioce oduševi jednostavnim trikovima koji garantuju savršen izgled. Prednost njenih videa je ta što u svakom tutorijalu pokazuje korak po korak pa svkko može i kod kuće postići gotovo isti izgled. Za rep koji je osvojio društvene mreže potrebne su svega dva minuta.

Za početak, na lagane talase nanesite sprej za teksturu koji će se pobrinuti da sve stoji na mestu, piše Glamour. Zatim, umjesto da kosu češljem zagladite prema iza, koristite prste kako biste kosu svezali u rep. Pripazite da frizura ne bude zalizana, već se poigrajte sa volumenom. Ema je pokazala odličan trik sa ukosnicama i gumicama za kosu. Dve ukosnice zakačila je na gumicu za kosu. Jednu je zakačila odmah, zatim gumicom svezala rep i zatačila drugu ukosnicu.  

 

 

Nakon što formira rep, Ema je izvukla nekoliko pramenova kako bi postigla razbarušen efekt, a zatim kreće na završni korak koji daje čik dojam. Nekoliko pramenova ostalo je slobodnih, a Ema je zatim njima obmotala rep, kako se gumica ne bi videla. Ovakav rep ima teksturu i volumen, a nakon nekoliko pokušaja, rep će biti gotovo za dva minuta, što je idealna frizura za užurbana jutra. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading