Frizura Kajli Džener je apsolutni trend: Neobuzdani talasi u kosi su nezaobilazni ove sezone, a evo kako da ih napravite

Olja Jelić Vesti 26.01.2024 11:15 0

Drizura Kajli Džener je apsolutni trend ove sezone

Kajli Džener

Profimedia

Kajli Džener je pokazala besprekoran stil na jednoj od revija tokom Nedelje mode u Parizu. Međutim, jedan poseban bjuti momenat posebno je privukao pažnju. U pitanju je "effortless waves" frizura po kojoj je Kajli u poslednje vreme prepoznatljiva, a evo kako da je sami napravite.

 

 

Kako postići Kajli frizuru?

Za postizanje ove frizure akcenat je na volumenu.  Pobrinite se da postignete što bolji volumen kose koristeći proizvode poput odgovarajuće pene za kosu, spreja ili čak samo suvog šampona. Kada postignete željeni volumen, vreme je da dohvatimo peglu za kosu.

 

 

Preporučljivo je da podelite kosu šnalom u delove, odnosno u gornji i donji deo kose. Zatim, sve što je potrebno jeste pegla za kosu i malo veštine da ispratite možda nesvakidašnju tehnika uvijanje kose. Dakle, peglu za kosu pozicionirajte visoko uz teme glave i uvijte pramen od lica.

 

 

Negde na pola dužine pramena, na trenutak sklonite peglu sa pramena, a potom promenite smer uvijanja kose. Uradite tako do kraja dužine pramena, i ako je potrebno pređite sam kraj još jednom. Ova tehnika proizvešće idealan „Kylie curl„, a ponavljanjem postupka na celoj kosi rezultiraće ovom savršenom frizurom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading