Uz pomoć šminke sakrijte umor: Sve što vam treba je bela olovka za oči, bićete kao nove

Olja Jelić Vesti 27.01.2024 08:35 0

Jednostavan mejkap trik kojim možete da sakrijete umor

Šminka

Printscreen/Instagram

Često nam se dešava da ostanemo budni do kasno. Nakon ovakve noći obično se budimo sa tamnim i natečenim podočnjacima ili su nam jednostavno oči umorne. Zbog toga su nam potrebni mejkap trikovi kako bi kamuflirali umor i izgledali kao da smo spavali punih osam, a ne samo četiri sata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

 

 

Mada postoji niz caka za ublažavanje umornog izgleda nekada nemamo dovoljno vremena potrebna su nam brza rešenja. Tu u igru ulazi bela olovka za oči koja u svega nekoliko sekundi popravlja situaciju.

Nanošenje bele ili nude olovke na vodenu liniju donjeg kapka u trenutku otvara oči, čini ih većim, a istovremeno smanjuje vidljivost podočnjaka. Viktorija Bekam na Instagramu otkrila da redovno koristi svoju Instant Brightening Waterline olovku kada želi da sakrije umor.

 

 

Ono o čemu bi trebalo da vodite računa prilikom izbora bele, odnosno nude olovke za oči jeste da budu dovoljno meke kako bi samo nanošenje bilo prijatno, ali mnogo važnije je da birate dugotrajne ili još bolje vodootporne formule koje će čitavog dana ostati na mestu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading