Našminkajte se kao Viktorija Bekam: Tri mejkap trika slavne Poš za savršen izgled

Olja Jelić Vesti 22.11.2023 09:50 0

Savršeno konturisano lice, dobro napravljen smokey eye i mladalaki izgled svakog dana - ovako u nekoliko reči možemo opisati šminku Viktorije Bekam.

Viktorija Bekam

EPA

Savršeno konturisano lice, dobro napravljen smokey eye i mladalaki izgled svakog dana - ovako u nekoliko reči možemo opisati šminku Viktorije Bekam.

Nju već godinama nazivaju jednom od najlepših žena na svetu, a ona je otkrila svoje omiljene mejkap trikove.

Iscrtavanje vodene linije oka

Mnogi od nas ne shvataju da možemo da obezbedimo odmoran, svež i mladalački izgled naglašavanjem vodene linije oka belim ajlajnerom. Ovo je trik koji Viktorija Bekam dosledno koristi godinama, a koji rado deli na svojim društvenim mrežama. Dovoljno je samo nekoliko pokreta rukama da se proizvod ravnomerno nanese i uživa u besprekornom izgledu tokom celog dana. Ova metoda će otvoriti oko i učiniti pogled zaista privlačnim.

 

@victoriabeckham #Makeuphack for brighter eyes with Instant Brightening Waterline Pencil✨ Now back in stock! #PoshIsBack #CleanBeauty ♬ original sound - Victoria Beckham

 

Obrve su ključ uspeha

"Čak me ni muž ne vidi bez urađenih obrva“, bez stida priznaje Viktorija Bekam. Ovo je najvažniji korak u njenoj rutini.

Zvezda prvo nežno češlja obrve prema gore, a zatim laganim pokretima iscrtava delikatne dlačice na njima. U tu svrhu koristi svetliju i tamniju olovku za obrve iz svoje kolekcije. Ovaj trik pomaže Viktoriji da postigne savršenu simetriju lica i izražajan izgled.

 

@victoriabeckham

THEY ARE SISTERS NOT TWINS!!😂 BabyBlade Microfine Brow Pencil is available now! I like to use the ultra-fine pencil to create straight strokes so it gives the appearance of individual hairs. Discover all six shades of BabyBlade now at VictoriaBeckhamBeauty.com. Kisses xx VB ♬ original sound - Victoria Beckham

 

Konturisanje je neophodno

Viktorija Bekam nikada ne izlazi od kuće a da nežno ne konturiše svoje lice. Za konturisanje koristi proizvode iz svoje linije u čokoladnoj nijansi.

Počinje od nosa, gde povlači dve linije po dužini, kao i delikatno „v” na vrhu, a zatim sve savršeno spaja vrhovima prstiju. Zahvaljujući tome, stvara se iluzija manjeg nosa, koji se savršeno uklapa u prilično malo lice zvezde. Zatim ide do očiju i nanosi dve linije na pregibu, lagano pritiskajući olovku i kreira savršen smokey eye. Olovku za konturisanje zatim nanosi na obraze i čelo i malom četkom konturiše lice.

 

 

 

Komentari (0)
Loading