Pršte varnice! Emili Ratajkovski "zapalila" mreže pojavom u spotu bivšeg dečka Kajli Džener, pogledi u tami su bili brutalni!

Vesti 24.01.2024 20:24 0

Travis Skot je izbacio muzički video za pesmu ,,I Know?" koja se nalazi na njegovom poslednjem studijskom albumu ,,Utopia"

Travis

Printscreen/Youtube/ Travis Scott

Emili Ratajkovski igra glavnu ulogu u novom spotu jednog od najuticajnijih rep izvođaca današnjice koji je nonšalantno svojim neprikosnovenim talentom redefinisao zvuk hip hopa.

Travis Skot je izbacio muzički video za pesmu ,,I Know?" koja se nalazi na njegovom poslednjem studijskom albumu ,,Utopia". Spot je režirao genijalni Dejv Majers koji se oslanjao na nepogrešivu viziju Travisa Skota. Majers je svojevremeno osvojio Gremi nagrade u kategoriji najboljih muzičkih videa, a u pitanju su bili spotovi za pesme ,,Lose Control" koju izvodi Misi Eliot i ,,Humble" koju izvodi Kendrik Lamar.

Travis Skot dugi niz godina bespogovorno veruje Dejvu Majersu, a jedan od najuspešnijih projekata svakako je bio spot za pesmu ,,Sicko Mode". Ovog puta, u prepoznatljivoj kolor paleti prikazani su Travis Skot, Emili Ratajkovski i glumica Anok Jai i svojevrsnom ljubavnom trouglu. Sa albuma ,,Utopia" uveliko smo dobili čak četiri vizuala i to za pesme ,,Thank God", ,,Modern Jam", ,,Hyaena" i ,,Topia Twins". 

Idemo u Utopiju?

Kada je pre gotovo šest meseci ,La Flejm odlučio da izbaci dugonajavljivani album ,,Utopia" nismo ni slutili da će se ,,hajp" oko istog zadržati ovoliko dugo. A, šta smo sve uočili na prvo slušanje?

 

 

Na prvo slušanje smo upirali prstom u ,,Circus Maximus" govoreći da je ,,Black Skinhead", pa smo zatim glasno negodovali jer pobogu čuje se ,,Send It Up" prizvuk i prva verzija ,,I Am A God", a nisu izostale ni pesme poput ,,Delresto" koja podseća na ,,Coldest Winter", ,,Looove" na ,,Fade" pa i ,,On Sight", ,,God’s Country" na ,,Praise God", a ,,Thank God" je Kanje Vest prvobitno producirao za sebe. Čak se numera nalazila na nekom od prvih spiskova pesama koje je trebalo da završe na Dondi. Na drugo slušanje – promenili smo ploču, ističe Journal.rs.

Zašto, pitate se? Zato što je uticaj albuma vidljiv izdaleka. Utopia je okupila najveće artiste jedne generacije i servirala nam 19 ultimativnih numera. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading