Nokti boje brusnice su najnoviji trend: Selena Gomez obožava ovaj manikir, elegantan je i efektan

Olja Jelić Vesti 16.01.2024 17:29 0

Nijansa je brzo postala popularna među trendseterkama, a slavne osobe Selene Gomez isprobale su trendi manikir.

Selena Gomez

Printscreen/Instagram

Ne postoji ništa što volimo više od isprobavanja najnovijih trendova manikira. Jedan od najboljih koji se nedavno pojavisu nokti boje brusnice. Nijansa je brzo postala popularna među trendseterkama, a slavne osobe Selene Gomez isprobale su trendi manikir.

Podsećajući na brusnice, ova zabavna nijansa ima hladne podtonove i, često, simpatičan svetlucavi sjaj. To je univerzalna nijansa koja dobro stoji gotovo svima i odgovara svakom godišnjem dobu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

 

Cranberry nokti su upravo ono što zvuče - manikir u boji identičnoj popularnom voću. Oni su bogati, svetli i hrabro crveni. Cranberry nokti su trend inspirisan bogatim crvenim tonovima brusnice.

Crvena je uvijek dobra opcija za lepu boju, a sviđa nam se koliko su laki za održavanje nokti u boji brusnice. Odlični su tokom praznične sezone, ali planiramo da ih nosimo tokom cele godine. Odgovaraju svakoj odeći, bilo kojem tonu kože i bilo kojem obliku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Tran (@amyytran)

 

 

Ako imate kratke nokte, ovaj manikir će vam odgovarati, a ako više volite oblik badema takođe će izgledati fantastično. Samo vodite računa o zdravlju svojih noktiju i redovno koristite ulje za zanoktice i kremu za ruke kako biste bili sigurni da su vaše ruke i nokti hidrirani i zdravi.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading