Braon šljokičave usne su glavni trend sezone: Bjuti influenserke ih obožavaju, slažu se uz svaki mejkap

Olja Jelić Vesti 17.01.2024 16:40 0

Najnovije na bjuti radaru su "brown glittery lips" koje se slažu uz gotovo svaki mejkap.

Braon usne

Printscreen/Instagram

Smena sezona neminovno dovodi do uvođenja nekih novih pravila bjuti igre. Jesenju sezonu smo započili espresso mejkapom. Ovo je bila uvertira za zagasite braon tonove koji su bili trend i u zimskim danima. Najnovije na bjuti radaru su "brown glittery lips" koje se slažu uz gotovo svaki mejkap. Iako slične sa prethodnim, neki detalji na njima prave veliku razliku. 

Zašto toliko volimo braon i bronzane tonove?

Smeđi tonovi nadopunjuju širok raspon tonova kože i jednostavnu nude metodu za poboljšanje dnevne šminke, ali i one večernje. Poslednjih nekoliko godina smeđu šminku često vidimo na IT devojkama poput Emili Ratajkovski i Kendal Džener. Mejkap trendovi koji će ove godine biti svuda jesu mat i prigušeni tonovi ukrašeni glittery nijansama – a mi počinjemo od braon glittery usana.

 

 

 

Bjuti influenserka Džordan Sloan pokazala je kako na ovaj način našminkati usne. Jako je jednostavno. Potrebna vam je braon olovka za usne, za koju smo sigurni da je posedujete, karmin boje mesa kao i hijlajter u zlatnoj nijansi. Uokvirite usne olovkom, popunite ih karminom i onda prelazimo na ključni korak. Na sredinu usana prstom dodajte zlatni hajlajter i razmažite. Ovo će vašim usanama dati potreban sjaj i vizuelno će ih učiniti većim.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading