Nije sve tako glamurozno: Otkrivamo tajnu pozadinu dodela Zlatnih globusa, ovo još niste videli!

Vesti 11.01.2024 14:36 0

Grupa poznatih lica, među kojima je lako zapaziti slavnu Duu Lipu, naime, čeka u redu kako bi...

crveni tepih

Printscreen/TikTok/romy_talks_fashion

Ovogodišnja dodela Zlatnih globusa je okončana u ponedeljak ali mi još uvek sumiramo utiske. Govorimo naravno o Timiju i Kajli, spektakularnim toaletama najvećih zvezda u šoubiznisu, ali i tračevima povezanim sa Selenom Gomez, Tejlor Svift i da, ponovo Kajli i Timotijem. 

Može se reći da je događaj bio nesvakidašnji. Pored mini drama, bilo je i lepih i zabavnih trenutaka prožetih kreativnim uspesima u ostvarenjima iz prethodne godine. 

Ema Stoun je dobila nagradu za najbolju glavnu glumicu u filmu ,,Jadna stvorenja", dok je Kilijan Marfi imenovan najboljim glavnim glumcem u filmu ,,Openhajmer". Nagradu za najuspešniji film osvojio je mega popularan i neodoljivo ružičast film ,,Barbi", a za najbolje filmove u kategorijama drame i mjuzikla/komedije izabrani su ,,Openhajmer" i ,,Jadna stvorenja".

Na glamuroznom događaju su zablistale brojne modne kreacije od kojih su se posebno istakle sjajna zelena haljina sa šljokicama, kao i sa više komada od ,,De Beers-a" i zelenim kožnim cipelama ,,Christian Louboutin", od Tejlor Svift, posebna haljina sa rozetama ,,Nicole + Felicia Couture" i draguljima ,,Maison Boucheron", od Dženifer Lopez, kao i haljina od svetlorozih šljokica ,,Giorgio Armani Privé", koju je nosila Margo Robi.

Manje poznata je činjenica kako ovaj grandiozan i zvaničan događaj funkcioniše ,,iza scene", zato je influenserka, poznata na TikTok-u pod imenom ,,Romy" otkrila šta se zapravo odvija van očiju javnosti. 

Pogledajte kako se poznate ličnosti pripremaju za crveni tepih:

 

 

Grupa poznatih lica, među kojima je lako zapaziti slavnu Duu Lipu, naime, čeka u redu kako bi zakoračila na crveni tepih. Deluje kao da je kao da je prostor izuzetno tesan i da ljudi jedva čekaju da pobegnu odatle. Definitivno nije onako glamurozno kao što smo očekivali. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading