Šiške će biti vodeći trend ove godine: Ove tri frizure su oduševile holivudske zvezde, morate da ih isprobate

Olja Jelić Vesti 09.01.2024 18:20 0

Početak nove godine savršeno je vreme za isprobavanje nove frizure, a verovatno je najlakši način da promenite svoj izgled tako da se odlučite za šiške.

Šiške

Printscreen/Instagram

Početak nove godine savršeno je vreme za isprobavanje nove frizure, a verovatno je najlakši način da promenite svoj izgled tako da se odlučite za šiške. Postoje šiške koje pristaju svakom licu, bez obzira na oblik ili tip kose – otkrijte pet verzija koje ćete videti svuda 2024. godine.

Zavesa šiške

Takozvane zavesa šiške dobra su opcija, ne samo zato što su relativno duge pa brzo rastu, već i zato što laskaju svakom licu, bez obzira na oblik. Mogu se naglasiti različiti delovi lica, zavisno od toga gde padaju vrhovi. One koje se protežu do uglova usana, kao što se vidi na glumici Prijanki Čopri, privući će fokus na usne. Jagodice su naglašene kada šiške dođu do vrha nosa, kao kod Emili Ratajkovski.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Zavesa šiške najbolje pristaju na normalnoj do punoj kosi sa blagim talasima. Ako je kosa previše ravna ili tanka možda neće imati potreban odskok da skrene izgled.

Tanke šiške

Trendovske frizure iz ranih 2000-ih ponovno postaju popularne. Jedan izgled koji je trenutno popularan kod zvezda poput Nine Dobrev. Tanke šiške koje opušteno padaju preko lica i propuštaju čelo. Prednost ovih šiški je u tome što ih je, kao i kod zavesa, lako pustiti da izrastu ako želite isprobati neki drugi izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

 

Ovaj izgled prikladan je za gotovo svaku teksturu kose. Međutim, imajte na umu da se ultra tanke šiške mogu brzo umastiti. Kako se to ne bi dogodilo, odmah nakon pranja naprskajte suvi šampon na kosu. 

Pune šiške

Svaki članak o šiškama mora uključivati ​​Tejlor Svift - pevačica je taj stil učinila svojim zaštitnim znakom. Obično nosi široke i ravne šiške, ali povremeno nosi i svoje prirodne kovrdže. Izgled posebno pristaje uglatim, upečatljivim licima. Ako imate visoko čelo, pune šiške mogu vizualno skratiti lice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

 

 

Preporučuje se da četkom sušite šiške prema dole kako bi bile ravne, zatim naizmenično udesno i ulevo i na kraju ih vrlo lagano oblikujte preko okrugle četke - to će stvoriti prirodni volumen.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading