Šiške su vodeći trend ove sezone: Evo šta morate da znate pre nego što se odlučite na ovaj radikalan bjuti potez

Olja Jelić Vesti 06.01.2024 12:37 0

Imaju mnogo prednosti, ali pre nego što napravite taj, prema mnogim mišljenjima, radikalan bjuti potez, treba razmisliti da li vam stoje šiške

Šiške

Printscreen/Instagram

Šišanje šiški mnogima je barem jednom palo na pamet – nova je sezona, vreme je za promenu, odlično izgledaju kad vire ispod šešira i kape. Imaju mnogo prednosti, ali pre nego što napravite taj, prema mnogim mišljenjima, radikalan bjuti potez, treba razmisliti da li vam stoje šiške, jeste li spremne da ih održavate, hoćete li požaliti onog trenutka kad izađete iz frizerskog salona.

 

 

Mnogo je pitanja pre šišanja, a na portalu WhoWhatWear na jedno mesto su stavili sve savete koje trebate znati pre nego što ih ošišate.

Pre svega, razmislite jeste li spremni konstantno da ih održavate. Ako je odgovor potvrdan, šiške su dobra ideja. Takođe, trebate biti svesni da, jednom kad ih ošišate, trebaće neko vreme da ponovno porastu pa razmislite jeste li spremni čekati ako vam se ne svide. Jedna od najvećih prednosti šiški je ta što možete preskočiti pranje cele kose, dovoljno je oprati samo šiške kako biste osvežili izgled između dva pranja.

 

 

 

Ako razmišljate o ultrakratkim šiškama, imajte na umu da njih ne možete podići ukosnicom, već ih nositi onakve kakve jesu. Ultrakratke šiške najbolje pristaju ovalnom i srcolikom obliku lica, ali na kraju sve zavisi od osobe koja ih nosi. Pre šišanja, savetujte se sa frizerom da biste pronašli stil koji vam najbolje odgovara. Dugačke šiške staviće naglasak na obraze ili nos, a super izgledaju na duguljastom licu.

Ako još uvek niste spremni za full šiške, odnosno o onim koje se nalaze sa svake strane čela. Lakše su za održavanje. Razmislite imate li dovoljno vremena svako jutro za stilizovanje šiški jer ipak je reč o frizuri koja nije gotova za čas. Redovno je šišanje nužno pa računajte da svakih nekoliko nedelja morate da posetite frizerski salon kako biste osvežili svoj izgled.

BONUS VIDEO:

 

Harisova ćerka Đina rešila da se zaposli kao kuvarica
 

 

Komentari (0)
Loading