Najpopularnija viralna frizura koju ćete obožavati: U samo dva koraka do savršeno stilizovane kose

Olja Jelić Vesti 05.01.2024 18:24 0

Pokušajte, veoma je jednostavno

Bob frizura

Printscreen/Instagram

TikTok je već dugo nepresušna inspiracija za nove mejkap trendove, ali može biti vrlo koristan i kad je u pitanju stilizovanje kose. Baš tu je pregršt ideja za svečanu frizuru kakva nam sada treba – jer sezona zabava je u punom jeku, a ovo je najpopularnija frizura sa TikToka.

Dobra stvar je što postoje frizure koje brzo možete napraviti kod kuće, a jednako su efektne kao da ste satima sedeli u frizerskom salonu.

Diva devedesetih

Devedesete su cele godine bila velika inspiracija u modnom i bjuti svetu, pa drugačije neće biti ni za najluđu noć u godini.

 

@rzfany_ i’m getting used to it so i would say this is a quick one 😂 (only took 15 mins for the styling part) #hairtutorial #hairblowout #tutorialrambut #newyearhair #tahunbaru ♬ original sound - 𝑵𝑨𝑻𝑪𝑺𝑳𝑼𝑽𝑹❦

 

 

Jedna retro frizura iz 90-ih je omiljena zbog puno volumena. Evo kako možete da napravite ovu glamuroznu frizuru idealnu za svečane prilike, ali i za svaki dan: Kako biste napravile najpopularniju frizuru sa TikToka potrebno je da vam kosa bude čista i osušena fenom.

Nanesite gel kako bi kosa dobila čvrstinu zbog postupaka koji slede. Peglom pređite preko kose tako da krajeve uvučete ka unutra zbog volumena. Zatim gornje pramenove uvijte u viklere ka spolja i držite ih minimum 30 minuta na glavi, prenosi MarieClaire. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading