Lažni bob biće vodeći trend u 2024. godini: Glamurozna frizura kojom ne gubite na dužini kose

Olja Jelić Vesti 30.12.2023 15:06 0

Overcut frizura fantastičan je odabir ako želite novi stil bez da gubite na dužini kose koju i dalje možete da stilizujete na razne načine.

Lažni bob

Printscreen/Instagram

Bob frizura već je neko vreme trend na koji se odlučio veliki broj holivudskih zvezda i trendseterki pa gotovo svakodnevno možemo videti njene nove varijante.

Najnoviji hit je tzv. overcut rez koji je midi dužine te ga karakteriše suptilan prelaz između kraćeg prednjeg dela i dužeg zadnjeg dela kose. Važno je da prednji pramenovi dopiru do ramena, dok je ostatak počešljan prema ležima ili uvučen u šal ili pulover.

 

 

 

Frizeri ovaj stil opisuju kao "lažni bob" jer može biti dovoljne dužine da kosu nosite vezanu u rep, sa zavodljivim opuštenim pramenovima koji lepo zaokružuju lice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tsutsumi Hoang (@xoxotsumi)

 

"To je fantastičan stil za one koji žele smanje težinu i volumen svoje kose bez gubitka dužine", kaže frizer Endi Hesman za Glamour i dodaje:

"Šiške će biti dominantan trend 2024. i izgledaće posebno dobro u kombinaciji sa ovom frizurom. Možete da se odlučite za duge šiške sa strane, one u obliku zavese ili isprekidane, teksturirane šiške. Na isti način, slojevi na leđima takođe ovise o vašim osobinama i vašem ukusu. Možete odabrati nešto malo opuštenije ili umešati uglađene slojeve inspirisane supermodelima iz devedesetih".

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading