Princeza od Velsa ne zna za grešku: Stajling Kejt Midlton ne prestaje da se komentariše, a ovim detaljem odala je počast nikad prežaljenoj Dajani

Olja Jelić Vesti 27.12.2023 14:02 0

Kejt Midlton je opet oduševila svojim modnim odabirom

Kejt Midlton

Profimedia

Kejt Midlton po pitanju stila ne zna za greške pa je još jednim elegantnim stajlingom sve zadivila i u Sandringamu, prilikom odlaska na tradicionalnu božićnu misu.

Jedna od najpopularnijih članica engleske kraljevske porodice uvek briljira kad se radi o modnim izborima pa je i za fantastičnu modnu kombinaciju u upečatljivoj nijansi plave dobila samo komplimente. Radi se o moćnom kaputu koji prati figuru ss potpisom njene omiljene modne kuće Alexander McQueen, a spojila ga je sa čizmama na petu od brušene kože Gianvita Rossija, chic šeširićem i pomno odabranim nakitom, uključujući i prekrasne minđuše koje su nekad pripadale njenoj svekrvi, princezi Dajani.

Mindđuše sa safirima i dijamantima dobila je nakon veridbe 2010. godine, a zanimljivo je da Kejt, poznata po tome što često nosi iste komade u nekoliko boja, poseduje i zelenu verziju istog kaputa koji je nosila prilikom putovanja u Boston.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading