Idealna za novogodišnju noć: Haljina Nine Badrić sa izrezom na leđima je pravi izbor da budete primećene i zablistate u punom sjaju

Olja Jelić Vesti 16.12.2023 11:23 0

Ovih dana pevačica Nina Badrić nastupala je u Beogradu, a za svoj nastup odabrala je haljinu koja itekako laska njenoj figuri

Nina Badrić

Printscreen/Instagram

Ovih dana pevačica Nina Badrić nastupala je u Beogradu, a za svoj nastup odabrala je haljinu koja itekako laska njenoj figuri i u prvi plan stavlja noge.

Baš kao za sve svoje nastupe, tako je i za jedan privatni događaj, koji se održao ovih dana u Beogradu, Nina Badrić odabrala kombinaciju koja joj najbolje odgovara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Na svom Instagram profilu oduševila je sve fotografijama snimljenim uoči nastupa, a za oko je odmah zapala mini bela haljinica dugih rukava, kojom su njene noge došle u prvi plan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

 

Zanimljiva haljina ukrašena perjem i šljokicama, u kojoj zaista morate paziti kako sedate i hodate, budući da je ultra kratka, ima i poseban detalj koji se krije na leđima. Reč je o decentnom izrezu.

Ovakav model haljine idealan je za novogodišnji doček i namenjen je onim damama koje ne žele proći neprimećeno, ali i žele decentno da naglase leđa i noge.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading