Da li biste dali 800 evra za haljinu Viktorije Bekam? Nosi je Nina Badrić, vizuelno skida pet kilograma, ali da li vredi toliko para

Jelena Vukelić Vesti 11.10.2023 14:28 0

Nina Badrić, osim po savršenom glasu, prepoznatljiva je i po prefinjenom stilu i pažljivom odabiru garderobe. Ovoga puta izabrala je haljinu Viktorije Bekam, koji savršeno pristaje ženama svih tipova građe

nina badrić

Printscreen/Instagram

Na jednom događaju u Puli, ova talentovana pevačica je zasijala u crnoj midi haljini koju je kreirala  Viktorija Bekam. Ova elegantna crna haljina ima posebne detalje poput skupljenog prednjeg dela, lepršavih rukava i blagog V-izreza na leđima, što je čini savršenim izborom za gotovo sve žene. Sa suptilnim suženjem u struku i naborima na stomaku, haljina spretno prikriva višak ukoliko ga ima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Donji deo haljine se nežno širi ka listovima, a poznato je da ravne haljine mogu prikriti višak na bokovima. Ovaj model haljine je osvojio žene širom sveta zbog svoje mekane viskozne tkanine, dok dužina od oko 120 cm pristaje gotovo svakoj građi.

Na zvaničnom sajtu Viktorije Bekam, ova haljina je dostupna u šest različitih veličina i pet boja: crnoj, ljubičastoj, žutoj, zelenoj i beloj, a cena iznosi 850 dolara.

Nina je ovoga puta odabrala crnu varijantu, a njeni brojni obožavaoci na Instagramu nisu propustili da pohvale njen besprekoran stil.

Anketa

Da li biste dali 800 evra za haljinu?

Komentari (0)
Loading