Ove frizure su apsplutni hit za sezonu jesen/zima: Ne morate u salon na feniranje, lako se stilizuju i kod kuće

Slobodanka Ćorić Vesti 15.09.2023 18:31 0

Ove sezone u svetu frizura i negovane kose dominira bob, stil koji uspeva da održi visoko mesto na listi top trendova u domenu oblikovanja kose. Koliko je bob trenutno popularan potvrđuju i slavne osobe koje odlično nose bob frizuru, poput Hajli Bieber, Kaie Gerber i Zendaja

kosa

Shutterstock

Ako pratite modne trendove, onda znate da je bob, odnosno savremena verzija nekadašnjeg paža, najmodernija frizura poslednjih godina. Veoma je zgodan za održavanje, lako se stilizuje, pristaje i mladima i starijima, buckama i mršavicama. 

Stilisti su izdvojili nekoliko verzija ove frizure koje su apsplutni hit za jesen i zimu 2023!

Ravno šišani lob

Lob, odnosno "long bob" - dugi bob je izuzetno zahvalan za održavanje, prstaje posebno ženama sa nešto oblijim licem jer ga izdužuje.

Talasasti lob

Ove je nešto razigranija verzija loba, daje mladalačku notu svakom stajlingu, a ne morate da idete kod frizera da biste slomili pramenove. Dovoljno je samo (dok je kosa mokra) da par pramenova uvijete prstima, pričvrstite štipaljkama i pustite da se tako osuši.

kosa

Shutterstock

 

Asimetrični lob

Asimetrično šišani lob pogodan je za one malo smelije, koji vole frizure koje se ističu. Istovremeno je elegantan i mladalački!

 

Komentari (0)
Loading