Severina u raskošnom izdanju: Zatvorila godinu onako kako priliči, a evo čiji potpis se našao na glamuroznoj toaleti!

Vesti 12.12.2023 13:46 0

Reč je o elegantnoj, dugačkoj crnoj haljini koja se ističe svojim ravnim i jednostavnim krojem...

Severina

Printscreen/Instagram/severina

Jedna od naših ikona muzičke scene, Severina Vučković, takođe je jedna od najbolje obučenih Hrvatica i često oduševljava svojim odevnim kombinacijama. Sada je na Instagramu podelila fotografiju u glamuroznoj haljini koju je odabrala za finale emisije Superstar. 

Reč je o haljini sa dizajnerskim potpisom londonskog brenda London Solace, koja se može naći i u sjajnoj koncept radnji Twenty Two Concept. Jasmina Bagarić, vlasnica popularne poslastičarnice Magnolija, koja trenutno ima četiri divne lokacije u Zagrebu, nedavno je otvorila radnju u crnogorskom Porto Montenegro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Reč je o elegantnoj, dugačkoj crnoj haljini koja se ističe svojim ravnim i jednostavnim krojem, koja je upotpunjena luksuznim ružičastim rukavima koji sežu do poda, stvarajući zanimljiv kontrast. Dodala je elegantne crne sandale, koje su odlična opcija da doda dozu šika.

 

 

Severinin stajling je dugo radio Petar Trbović, koji je ostavio snažan uticaj na njen stil tokom cele karijere. Upravo ju je on uveo u svet ikona stila, njene kombinacije su tada postale šik i moderne. Za njen divan stajling sada je zaslužna stilistkinja Katija Šimundić.  

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading