Duboki dekolte, crvene sandale...: Ana Ivanović u nikad provokativnijem izdanju izazvala pometnju u Nemačkoj

Slobodanka Ćorić Vesti 29.11.2023 14:57 0

Ona jednostavno ne zna da omane! Trudi se da savršeno ukombinuje boje i često se može videti u najmodernijim i prefinjenim komadima odeće

Ana i Bastijan

Profimedia

Naša bivša najbolja teniserka Ana Ivanović (36) nakon "penzionisanja" posvetila se porodici, privatnom biznisu i izgledu. Malo-malo pa oduševi svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama odabirom modnih kombinacija.

Ona jednostavno ne zna da omane! Trudi se da savršeno ukombinuje boje i često se može videti u najmodernijim i prefinjenim komadima odeće. Pre tri dana pojavila se u finalu nemačkog zabavnog šoua "Wetten, dass..?" sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom. Inače, osnovna tematika ove emisije su opklade i takmičenje običnih ljudi koji moraju da izvedu neki neobičan (često bizaran) i veoma težak zadatak ili trik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

"Bilo je zabavno videti sve kandidate, njihove opklade i upoznati toliko zanimljivih ljudi", napisala je Ana ispod niza fotografija.

Ana je na snimanje došla u prelepoj crnoj haljini od pliša. Bila je toliko jednostavna, a opet elegantna. Model Anine haljine protezao se do gležnjeva. Nije imala bratele, samo napred dve korpe i malo izraženi dekolte koji se skuplja. Ceo stajling "razbila je" crvenim sandalicama, dok je Švajnštajger bio od glave do pete obučen u crno. Mnogi bi rekli savršena hajina za doček Nove godine!

Komentari (0)
Loading