To nije moje ime! Presladak devojčurak očitao mami lekciju, otkrila urnebesan razlog zašto ne voli svoje pravo ime - mnogi će razumeti!

Vesti 09.12.2023 17:33 0

Kada je mama upitala zašto tačno ne voli ime Mirela Šanel, rekla je...

žena

Printscreen/TikTok/ricecuppfamily

Kako vi oslovljavate svoje dete kada nešto pogreši? Verovatno punim imenom, možda čak i prezimenom zar ne? To je možda razlog zašto mnogi ne vole kada ih neko zove pravim imenom, već nadimkom.

Jedan mnogo sladak primer uhvatila je kamera porodičnog TikTok profila ,,ricecuppfamily" gde je mama istakla da njena ćerka ne voli svoje pravo ime, a razlog zbog čega možete pogledati u snimku ispod:

 

@ricecuppfamily

She said she's gonna change her birth certificate when she grows old 🤣😂 ♬ original sound - RiceCuppFamily

 

Neodoljivi devojčurak je priznao da ne voli kada je mama zove punim imenom jer to čini onda kada je grdi zbog nečega. Njeno ime je Mirela Šanel, ali ona više voli jednostavan nadimak Mia, jer zvuči slađe.

Kada je mama upitala zašto tačno ne voli ime Mirela Šanel, rekla je:

- Zato što me tako zoveš samo kada si ljuta, objasnila je devojčica, na šta je mama rekla da ona to ne radi, ali devojčica se nije složila.

- Mirela Šanel, jedi hranu! Mirela Šanel, obuj se! Mirela Šanel, ne slušaš me! - prenela je Mirela dok je gestikulirala rukicom i unosila se u kameru.

Ovo je zasmejalo njenu majku koja nije mogla da veruje da to zaista radi, a tako i mnogobrojne pratioce koji su ostavili komentare poput: ,,Mirela se ne šali" ; ,,Mirela ima dokaze" ; ,,Preslatka je" ; ,,Sama je promenila svoje ime"...

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading