"Generacija Z je opsednuta sa nama": Modni okršaj milenijalaca sa mlađim generacijama pokrenuo rat na mrežama

Olja Jelić Vesti 09.12.2023 11:35 0

Trendovi stalno izlaze iz mode, ali novo je otkriće je šokiralo internet. Izgleda da mlađe generacije sada prepoznaju milenijalce jer oni - uvlače majice.

Moda

Shutterstock

Trendovi stalno izlaze iz mode, ali novo je otkriće je šokiralo internet. Izgleda da mlađe generacije sada prepoznaju milenijalce jer oni - uvlače majice. Znate ono kada košulju ili džemper ugurate samo u prednji dio hlača, ali ne i u zadnji deo?

Brijena Aršuleta objavila je video u kojem je podielila nesrećnu vest i za kratko vreme postala je viralna sa više od milion pregleda. Ona je to saznala dok je skrolala kroz video zapise "prestani da se oblačiš kao milenijalka" na TikToku.

Osim uvlačenja majica sa prednje strane pantalona, iz mode su, kaže, izašle i uske farmerke i čarape koje se ne vide. "Štoooo?! Što drugo da radimo sa prednjom stranom majice? Što bismo mi trebali uopšte raditi? Upomoć! Nisam imala pojma", čudila se u videu.

 

 

 

Milenijalci besni: "Opsednuti su s nama"

Milenijalci širom interneta ostali su u šoku. Žestoko su se posvađati nakon ovog saznanja. "Generacija Z ne uvlači majice jer nose samo topove", "Generacija Z je opsednuta sa nama", "Zašto nam stalno traže mane?", samo su neki od komentara ispod objave.

Pripadnici generacije Z u svojim objašnjenjima su naveli da im nema smisla uvlačiti samo prednji deo, a da zadnji visi preko pantalona. Neki od njih su ipak bili opušteni i naveli su da i oni to ponekad rade. Mnogima se ipak ne sviđa takav modni izraz, što je potvrdilo ovu teoriju.

A Brijena, kreatorka videa, rekla je da još ne odustaje od prednjeg uvlačenja. Za BuzzFeed je navela: "Definitivno ću se držati svog stila. Mislim da je važno tumačiti trendove kroz sopstveni osećaj za stil... Nisam previše zabrinuta o tome gde bi me to moglo dovesti."

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading