Prvo umivanje, pa sve ostalo: Upozorenje momcima, "pazite koga vodite kući", devojka skinula šminku i sve zgrozila

Slobodanka Ćorić Vesti 08.12.2023 18:02 0

Evo kako se za tren oka istetovirana žena, bez zuba i sa tankom kosom u trenu se može transformisati u vatrenu crvenokosu ili zavodljivu plavušu.

šminkanje

Printscreen/TikTok

Devojka koja se predstavlja kao "Kraljica proteze" prepoznatljiva je po svojim neverovatnim transformacijama. Istetovirana po celom telu, uključuju i lice, bez zuba i sa tankom kosom u trenu se može transformisati u vatrenu crvenokosu ili zavodljivu plavušu.

Koliko je šminka moćno sredstvo i pomaže u transformaciji pokazano je i na ovom primeru. Žena koja je doslovno neprepoznatljiva bez šminke pokazala je kako izgleda proces i finalni rezultat nakon što je nanela šminku i stavila periku.

šminkanje

Printscreen/TikTok

 

Na lice prvo nanosi kremu, a potom stavlja puder kako bi prekrila tetovaže. Svoje tetovirane obrve takođe krije, a onda iscrtava mnogo prirodnije kako bi joj zelene oči došle više do izražaja. Da bi naglasila konture lica na određenim mestima stavlja tamnije linije i potom ih blenda četkicama. Na kraju stavlja veštačke zube i plavu periku. Njena trasformacija je ogromna sa čime su bili u saglasnosti i mnogobrojni komentatori na TikTok - u.

 


"Možete li, molim vas, da uradite vodič za šminkanje od početka do kraja, tako da možemo ponovo da ga pogledamo da vidimo kako ga koristite", pitaju korisnici ove mreže. "Tvoji video snimci transformacije su devojke ubice!!! I ti izgledaš fantastično", "Devojko, ti pokriješ cele tetovaže, a ja ne mogu ni mladež".
 

 

 

 

Komentari (0)
Loading