Svi su gledali u detalj vredan 110.000 dolara: Nova torba Kim Kardašijan oduševila sve ljubitelje mode

Olja Jelić Vesti 01.12.2023 14:50 0

Kim Kardašijan obožava Birkin torbe, koje nosi u više boja i veličina. Ovog puta ponela je veliku Birkin torbu dok je odlazila na poslovne sastanke u utorak.

Kim Kardašijan

Profimedia

Kim Kardašijan obožava Birkin torbe, koje nosi u više boja i veličina. Ovog puta ponela je veliku Birkin torbu dok je odlazila na poslovne sastanke u utorak.

Rijaliti zvezda je nosila novu sivu torbu od čak 110.000 dolara dok je šetala ulicom Njujorka. Dizajn je zamišljen da bude putna torba, ali Kardašijan ju je promenila u poslovnu torbu, napunivši je do vrha papirologijom dok je odlazila u poslovnu zgradu. Uparila je svoju ogromnu torbu sa sivim krznenim kaputom, crnim naočarima za sunce i zalizanom kosom.

Kim je bila u opuštenom izdanju. Nosila je crnu duksericu i široke pantalone u skladu sa parom crnih čizama.

Osnivačica Skims-a nije prvi član svoje porodice koji neguje ovakav stil. Mlađa sestra Kajli Džener i njen bivši dečko Trevis Skot imaju ovu verziju torbe od 50 cm, a Kajli je prošle godine objavila sliku njihove iste Birkins na Instagramu.

Ofset i Kardi Bi su takođe članovi Birkin kluba, a reper pokazuje nešto što izgleda da je ista torba kao Kim, ali u maskirnoj verziji na fotografiji iz 2021.

Uz svoju sivu HAC torbu, Kim takođe poseduje još jednu ogromnu Birkin koja je poklon njenog bivšeg muža Kanjea Vesta, prekrivenu nadrealističkom slikom Džordža Kondoa na kojoj su gole dame.

Zajedno sa brojnim drugim bojama manjih Birkina, Kim je nosila je Himalaia Birkin, nadaleko poznatu kao najskuplju torbu na svetu.  Čak je i njena desetogodišnja ćerka Nort Vest nosila belu Birkin torbu u prošlosti.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading