Sve što vam treba je čekić: Bizaran trik kako da razgazite martinke, jedne od omiljenih čizama mnogih Srpkinja

Olja Jelić Vesti 30.11.2023 17:03 0

Jedna tiktokerka je pokazala trik kako da najbrže razgazite martinke

Martinke

Printscreen/TikTok

Svako ko je nosio Dr. Marten's čizme, popularno zvane martinke, zna koliko ih je teško i bolno razgaziti. Debele čarape, vata, pa čak ni balzam koji sam brend nudi kao pomoć ponekad nisu dovoljno dobri. Ipak, i dalje ih volimo jer jednom kad se razgaze postaju najpouzdanija cipela.

Čekićem po cipeli

Tiktokerki Han dozlogrdilo je mučenje sa različitim preparatima, čarapama i čekanjem pa se dosetila kreativnog načina koji joj je pomogao da omekša martinke. Zadnji deo svojih martinki izlupala je čekićem. Na kraju videa je pokazala kako je cipela zaista omekšala.

 

 

 

I u komentarima su se mnogi požalili kako su martinke često bolne dok se ne razgaze: "Sve razumem, devojko, ja svoje platformice imam od 2020. i još uvek ih nisam razgazila", "Svoj sam prvi par tri nedelje nosila po 16 sati dnevno. Bilo je krvavo, ali sad su mi to najbolje cipele."

Neki od trikova koje su u komentarima preporučili uključuju i zagrevanje kože fenom za kosu, a mnogi su preporučili i usluge stolara koji ih za malo novca mogu rastegnuti i prilagoditi svačijoj nozi.

Komentari (0)
Loading