Mislite da ste videli sve? Kladimo se da ne znate da postoje ovakve cipele, imaju zlatne pirsinge i to nije sve!

Vesti 15.11.2023 18:26 0

Deluju prilično neudobno, što su odmah primetili i njeni pratioci, ali Izi tvrdi da su ipak jako udobne...

cipele

Printscreen/TikTok/izzipoopi

Modni trendovi postaju sve neobičniji i neobičniji kako vreme odmiče, te se svake naredne godine zapitamo šta će sve brilijantni dizajnerski umovi smisliti. Tek kada pomislimo da smo sve videli nešto novo izviri iz prikrajka i šokira nas kao nikada do sad.

Najluđi modni komadi se mogu naći na TikTok stranici obožavateljke nekonvencionalnih trendova, devojke po imenu Izi. Tu možete videti sve od predimenzioniranih tašni do prstenja za nokte i jarko crvenih cipela u stilu MIni Maus.

 

@izzipoopi

Is it giving more polly pocket or cartoon ♬ original sound - IZZI

 

Nama su danas posebnu pažnju privukle cipele brenda Tori Berč koje je Izi predstavila na svojoj stranici. Cipele su braon boje (prave jesenje), otvorenog su tipa i imaju po jedan zlatni metalni pirsing sa svake strane. I to nije sve! One imaju i ispupčene potpetice.

 

@izzipoopi

Piercing shoe! Obsessed ♬ original sound - IZZI

 

Deluju prilično neudobno, što su odmah primetili i njeni pratioci, ali Izi tvrdi da su ipak jako udobne. ,,Ne! Kunem se da su udobne i nosila sam ih često.", istakla je ona.

Pored braon modela, gorepomenuti brend u svojoj kolekciji takođe poseduje i crveni par sa otvorenim prednjim delom i srebrnim pirsinzima. 

Svoju obuću opisuje kao: ,,Nadrealne i inovativne. Suprotnost oblika i funkcije. Izrađene od kože sa metalnim nakitom koji stvara iluziju probušenog prsta. Ova skulpturalna sandala takođe ima obrnuti jastuk za petu, čineći ih prikladnim za kombinovanje sa farmerkama ili suknjama."

Da li biste vi nosili ove cipele?

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Da li više nosite štikle ili ravnu obuću? 👠👟 Pišite nam u komentarima 👇🏻 #najzena #zena #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #stikle ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading