Đorđo Armani otkriva kako da odaberete idealni kaput: Poslušajte tri zlatna saveta kralja mode i zablistajte ove sezone

Olja Jelić Vesti 14.11.2023 22:10 0

Ukoliko odaberete pravi kroj, klasiku i obratite pažnju na dužinu rukava, kreator Đorđo Armani navodi da ćete tako biti sigurni da vam kaput odgovara.

Đorđo Armani

Shutterstock

Ukoliko je nego pogodan da deli modne savete, onda je to zasigurno čuveni italijanski kreator, Đorđo Armani.  On ne dajte često intervjue, ali kada to čini, otkrije veoma važne stvari i smernice, koje bi svako trebalo da poštuje. 

Tako je svojevremeno, za prestižni "Vog", otkrio koje su to najčešće greške koje žene prave kada kupuju kaput, odnosno na šta treba da obrate pažnju.

Đorđo Armani

Shutterstock

 

Loš kroj kaputa

- Uvek je stvar u kroju. Žene, ali i muškarci, trebalo bi da obrate posebnu pažnju na to kako im kaput stoji. Ako je preveliki, progutaće onoga ko ga nosi, pretesan će biti neudoban i neće lepo leći preko odeće koja se nosi ispod kaputa - kaže Armani.

Predugi rukavi

- Po mom mišljenju, dobar kaput oko grudi i ramena treba prirodno da pada, rukavi treba da se zaustave na zglobu, koji je senzualan i zavodljiv deo tela, treba da se nazire - istakao je Armani.

Klasika

- Dobar kaput treba da bude multifunkcionalan, da možete da ga nosite na posao i u raznim situacijama, pa je zato investicija u klasične komade dobra. Kao što je slučaj i sa bilo kojim drugim komadom odeće, ne treba da se nosi na rigdan način već nonšalantno, opušteno, sa samopouzdanjem - savetuje Armani.

 

@najzena.rs Šta vi više volite da nosite? Štikle ili ravno? #moda #fashion #žena #najžena #fypシ゚viral #fyf ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading