Nećete verovati kako se zove beba od Kortni Kardašijan: Budući otac konačno otkrio ime svog naslednika, a poznat je i termin!

Vesti 31.10.2023 13:34 0

Muzičar Trevis Barker, je juče jasno i glasno obelodanio dve stvari koje su najviše kopkale javnost...

Kortni i Trevis

Foto: AP

O trudnoći i poteškoćama sa kojima se suočavala rijaliti zvezda Kortni Kardašijan smo bili obaveštavani tokom prethodnih meseci putem medija, a ujedno i putem njenog rijaliti serijala ,,Kardašijanovi."

Početkom septembra, Kortni je hitno prebačena u bolnicu, potom je na svojim društvenim mrežama pohvalila lekare jer su spasili život njene bebe.

 

 

Svojim pratiocima opisala je sliku: " Večno sam zahvalna svom mužu koji je sa turneje dotrčao da bude sa mnom u bolnici i brine o meni posle. Hvala i mojoj mami što me je držala za ruku dok sam prolazila kroz ovo".

Međutim, ono što javnosti nije bilo poznato jeste ime sina i njegov termin. Te dve misterije su sada rešene jer je otac nerođenog deteta, muzičar Trevis Barker, jasno i glasno obelodanio dve stvari koje su najviše kopkale javnost.

 

 

Trevis je tokom jučerašnjeg gostovanja na podkastu ,,One Life, One Chance" Tobija Morsa, otkrio da će dečak nositi ime Roki 13 Barker, na šta je šaljivo prokomentarisao da će maleni izaći iz Kortnine vagine i napraviti salto i raditi sklekove. 

Voditelj je pohvalio izbor imena, a onda upitao kada je termin bebe, na šta je ponosni budući otac odgovorio da je termin uoči Noći veštica, tj. 31. oktobar. 

kortni kardašijan

Profimedia

 

 

Iako je informacija o terminu rođenja malog Rokija 13 iznenadila mase, o njegovom imenu se već spekulisalo jer je Trevis spomenuo tokom jednog od prethodnih intervjua da mu se dopada ime Roki 13, a fanovi su takođe primetili i čestitku malenom Barkeru tokom proslave koju su organizovali Kortni i Trevis u čast njihovog sina.

Još jedan zanimljiv podatak je činjenica da će maleni Roki 13 biti trinaesti unuk mamadžerke Kris Džener. Zasigurno će biti srećan 13-i jer baka Kris voli svoju unučad najviše na svetu. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading