Milijarderka sa stilom: Gospođica Svift očarala sa 2 jesenja autfita, a nije loša ni slavna drugarica!

Vesti 28.10.2023 22:00 0

Bez napora je pretvorila trotoar u svoju pistu, uhvativši suštinu sezone sa stilom...

Tejlor Svift

The Hapa Blonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada su u pitanju nepogrešive modne kombinacije onda moramo da se ugledamo na elegantnu gospođicu Tejlor Svift. Slavna pevačica konstantno inspiriše svojim prelepim autfitima koji su na izgled jednostavni ali savršeno osmišljeni i prikladni za široku lepezu prilika.

Pevačica, čiji je album "1989 (Taylor's Version)" objavljen juče, ponovo je oduševila mase sa dve fenomenalne kombinacije idealne za jesen. Uz garderobu, Tejlor brine i o šminci (tu možemo primetiti crveni karmin kao njen lični pečat) i frizuri, te je lice zvezde uvek blistavo, a kosa sjajna i lepršava.

Sviftova je zapažena kako korača ulicama Njujorka u dva navrata i izgleda božanstveno. Prvi put je viđena kako izlazi iz stana svojih prijatelja, glumačkog para Blejk Lajvli i Rajana Renoldsa, kada je nosila dugu crnu polo košulja haljinu sa slikom glave konja i potkovice u zlatnoj boji u gornjem desnom delu. Uz kombinaciju je uparila i malu svetlo braon torbu, visoke tamnije braon čizme i jednostavnu zlatnu ogrlicu.

Njena prijateljica Blejk Lajvli se odlučila za opušteniji autfit, te je uslikana u sivoj majici, teksas farmerkama i sivom džemperu. Autfit je upotpunila teksas torbicom, glomaznim braon cipelama i kul metalik naočarama za sunce.

 

Tejlorin drugi autfit nije bio ništa manje zavidan od prethodnog. Ona je bila oličenje jesenjeg šika kada je stigla u restoran 4 Charles u Njujorku. Pop senzacija je prokazala duge noge u upečatljivoj kombinaciji sa smeđim kožnim blejzerom, crnom majicom i metalik bronzanom mini suknjom. Da bi upotpunila izgled, okitila se zlatnom ogrlicom. Bez napora je pretvorila trotoar u svoju pistu, uhvativši suštinu sezone sa stilom.

Podsetimo, Tejlor Svift je ove godine postala milijarderka. Prema Bloombergovu indeksu milijardera Tejlor sada ukupno vredi 1.1 milijardu američkih dolara, zahvaljujući rekordnoj turneji Eras. Pevačica je postala kulturni fenomen, što je dodatno povećalo njezin ekonomski uticaj. U gradovima u kojima je nastupala, broj putnika u javnom prijevozu je naglo porastao kao i popunjenost hotela. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading