"Ovo je trauma": Sofija Riči vratila najgori bjuti trend, po prvi put žene preispituju njen ukus

Olja Jelić Vesti 28.10.2023 13:30 0

Sofija Riči postala je jedna od najpopularnijih influenserki zbog svog stila oblačenja i elegantnih mejkapova, ali sada prvi put internet preispituje njen ukus.

Sofija Riči

Printscreen/Instagram

Sofija Riči postala je jedna od najpopularnijih influenserki zbog svog stila oblačenja i elegantnih mejkapova, ali sada prvi put internet preispituje njen ukus.

Nedavno je Sofija u jednom TikTok videu otkrila svoju omiljenu kombinaciju boja za usne, koja uključuje dve nijanse ruževa i korektora. 

 

@sofiarichiegrainge Love @YSL Beauty Candy Glaze - soo glossy and hydrating #YSLBeautyPartner ♬ original sound - Sofia Richie Grainge

 

Usne sa korektorom bile su vrlo popularan trend šminkanja 2000-ih. Ovom tehnikom šminkanja neutralisala se prirodna boja usana kako bi se postigla ujednačena podloga sa tonom kože. Ali korišćenje korektora na usnama smanjuje punoću i čini da usne izgledaju manje i suve.

 

 

Iako je ona nanela samo malu količinu korektora, ova kombinacija izazvala je različite reakcije na društvenim mrežama. Neki su pisali: "Koja je ovo godina?", "Moja nova najdraža kombinacija na usnama", "U 2015. stalno sam nosila ombre usne i svidelo mi se to. Drago mi je da vidim da se trend polako vraća", "Ne, odradila sam svoje... ne trebam više", "Ne korektor na usnama. Ovo sam već proživela", "Apsolutno ne", "Ovo je trauma".

 

 

 

Komentari (0)
Loading