"Jesu li za hodanje?": Tiktokerka pokazala bizarne čizme koje je čekala godinu dana, a od cene će vam se zavrteti u glavi

Olja Jelić Vesti 18.10.2023 20:25 0

Na TikToku se pojavio snimak vrlo čudnih čizama za koje se mnogi pitaju kako se u njima hoda

Čizme

Printscreen/TikTok

Na TikToku se pojavio snimak vrlo čudnih čizama. Do sada smo se navikli na zaista svašta i retko što nas iznenadi u svetu mode. No ove čizme jesu i ostavile su nas sa pitanjima - kako se u njima hoda i kakav je osećaj.

Ove nesvakidašnje čizme podelila je tiktokerka Ola. Ona se pohvalila svojim drip čizmama dizajnera Karola Kristijana Poela. Rekla je da je čekala godinu dana na njih i pokazala kako izgledaju na nozi. "Volim ih", napisala je.

Video je do sada pregledan četiri miliona puta i ima mnoštvo komentara, među kojima se mogu naći pitanja: "Jesu li za hodanje?", "Moram da vidim kako izgledaju kada hodaš", "Možeš li da hodaš u njima?", "Pokaži nam kako hodaš", neki su od komentara. 

 

@ola_laszkiewicz Really happy with the outcome of these 🩶🖤 #carolchristianpoell ♬ The Perfect Girl - Mareux

 

Tiktokericka je u komentarima pojasnila da u njima najnormalnije hoda: "Da, mogu hodati u njima, donji gumeni deo nestane nakon što ih neko vreme nosite." 

Video drugog tiktokera koji ih isto ima pokazuje kako to izgleda dok se u njima hoda. Ispod njegovog videa mnogi su se pitali koji je smisao ovakvih čizama. "Moraju li cipele zaista imati smisao osim nošenja?" odgovorio je on. Ako ste se pitali, cena ovakvih čizama je 1932 evra prema jednoj stranici koja ih drži. 

 

@zoggyssss Antwoorden op @Phil The rubber drips will eventually break off. In the beginning it could feel a bit goofy, but after you get a flat surface to walk on. #ccp #carolchirstianpoell #archivefashion #fashion #rickowens #guidi #fyp #foryou ♬ Xtal - Aphex Twin

 

O dizajneru

Karol Kristijan Poel jedan je od najzagonetnijih dizajnera na avangardnoj sceni muške odeće. On je austrijski dizajner koji živi i radi u Milanu gdje dizajnira ultra-nišne komade.

Nakon školovanja za muškog i ženskog krojača u Beču studirao je modni dizajn na Akademiji Domus u Milanu, gdje je također osnovao fabriku za proizvodnju i distribuciju C.C.P. Srl sa svojim partnerom Serđiom Simoneom.

Nakon što je 1995. predstavio svoju prvu mušku kolekciju, tri godine kasnije razvio je žensku kolekciju od klasičnih elemenata tradicionalne muške odeće. Distribucijska mreža njegovih odevnih predmeta i modnih dodataka, koji su prilično ekstravagantni u proizvodnom smislu, uključuje više od 40 trgovaca širom sveta.

 

 

 

Komentari (0)
Loading