Ovaj model čizama luksuznog brenda je ultimativni hit ove jeseni: Mi smo pronašli iste, ali za mnogo manju cenu

Olja Jelić Vesti 28.09.2023 15:20 0

Influenserke su poludele za ovim luksuznim modelom čizama, ali mi smo pronašli povoljniju verziju

Čizme

Shutterstock

Potraga za odličnim alternativama dizajnerskih komada i bjuti proizvodima postala je profesija za sebe. Tik Tok zajednica neprestano iznosi teorije o takozvanim dupes proizvodima koji mogu da pariraju luksuznim parfemima, ruževima, rumenilima, puderima i ono što zaista moramo da priznamo da nas gotovo nikada ne razočara.

Isto tako, high street brendovi neretko kreiraju komade inspirisane popularnim modelima najprestižnijih svetskih brendova. Zara ove sezone poseduje širok spektar pristupačnijih alternativa luksuznih komada, a sada imaju i povoljniju vrerziju najtraženijeg Givenchy modela čizama. U pitanju su Shark Lock Boots koje su još jednom zaposele modnu scenu.

 

 

Shark Lock Boots model važi za ultimativni jesenji komad koji je prvobitno dominirao u periodu između 2012. i 2015. Kim Kardašijan niste mogli da zamislite bez njih. Ovaj model bio je jedan od onih koji je podizao najveću buru unutar modne zajednice i podelio je na one koje nikada ne bismo mogli da uhvatimo u Shark Lock čizmama, i one koji su samo njih nosili. Situacija je ostala nepromenjena i deceniju kasnije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Venetia Alia (@veneti.a)

 

Modna kuća Givenchy je prošlog septembra, nakon kraće pauze, ponovo lansirala liniju Shark Lock modela čizama. Vrlo brzo su postale hit među štreberkama koje ne propuštaju nijedan trend.

Sada je Zara lansirala novu kolekciju u kojima smo pronašli pristupačniju alternativu ovih čizmama koje izgledaju zaista odlično.

 

 

Komentari (0)
Loading