Trik za nanošenje maskare zlata vredan: Vaše oči biće još upečatljivije, a pogled zavodljiv

Olja Jelić Vesti 17.10.2023 19:57 0

Zlata vredan trik nanošenja maskare učiniće vaše oči još upečatljivijim

Maskara

Printscreen/Instagram

Maskara je obično taj čarobni proizvod uz pomoć kojeg ih dodatno istaknemo oči i učinimo zanosnim. Tehnika nanošenja maskare je i te kako bitna, kao i vaše strpljenje i veštine. Pojavilo se nekoliko novih saveta za efikasnije nanošenje maskare koje svaka žena treba da uključi u svoju mejkap rutinu. 

Osim što pruža intenzivnu crnu boju koja definiše oblik očiju, maskara dodaje volumen i gustinu trepavicama, pružajući im zavodljiv izgled. Takođe produžuje trepavice, doprinoseći mladalačkom i svežem izgledu. Njena prilagodljivost omogućuje korisnicima da postignu različite stilove, bilo da žele prirodan, prefinjen ili dramatičan izgled.

 

 

 

Bjuti influenskerka Ainsli Rodriguez nas uči kako da postignemo veći volumen trepavica u samo četiri koraka. Kako je prirodan izgled sve više popularan, tako se sve češće traže maskare koje pružaju lagani ali učinkovit efekat.

Prvi i malo nesvakidašnji korak jeste premazivanje samih vrhova trepavica. To će pomoći da vam trepavice budu duže i pre nego krenete da ih uvijate od korena. Drugi korak/pravilo jeste da ne treba da nanosite previše maskare, kako vam se ne bi stvarale grudvice. Kada krenete sa klasičnim nanošenjem maskare, obavezno krenite od samog korena trepavica na gore. Nemojte zaboraviti i trepavice u uglovima očiju. Nakon toga obavezno dodajte sloj maskare i na donje trepavice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ainsley Rodriguez (@ainsley)

 

Za treći i najbitniji savet potrebna vam je dodatna suva četkica od iskorišćene maskare. Pređite suvom četkicom kroz vaše trepavice i dobro ih „očešljajte“. To će im dati dodatni volumen. Uz to, skinuće sve nepotrebne grudvice.

 

 

 

Komentari (0)
Loading