Besplatan TRIK za duge i guste trepavice: Potrebna vam je vaša maskara i malo bebi pudera

Vesti 24.05.2023 14:10 0

San svake žene su guste i duge trepavice. Otkrijte jednostavan trik koji koristi bejbi puder i štapiće za uši kako biste postigli efekat veštačkih trepavica. Saznajte korake postupka i kako upotrebiti ovaj trik za savršene trepavice

Besplatan TRIK za duge i guste trepavice: Potrebna vam je vaša maskara i malo bebi pudera

Shutterstock

Guste i duge trepavice su san svake žene. Ponekad želimo da postignemo izgled veštačkih trepavica, ali bez upotrebe dodataka. Upravo za to postoji jednostavan trik koji koristi bejbi puder i štapiće za uši kako biste postigli efekat bujnih trepavica. Otkrijte korake postupka i kako iskoristiti ovaj trik za predivne trepavice koje će privlačiti poglede.

Koraci postupka

Nanesite prvi sloj maskare

Počnite s maskarom koju inače koristite. Nanesite jedan sloj maskare na svoje trepavice kako biste im dali osnovnu dužinu i volumen.

Upotreba bejbi pudera

Uzmite bejbi puder koji možete pronaći po pristupačnoj ceni, na primer, za 200 dinara. Stavite malu količinu bejbi pudera na vrh štapića za uši.

Nanos pudera na trepavice

Nežno pređite štapićem za uši preko trepavica, od korena prema vrhovima. Bejbi puder će se pričvrstiti na maskaru i pružiti dodatni volumen trepavicama. Pazite da ne nanosite previše pudera kako ne biste dobili neprirodan izgled.

Dodatni sloj maskare

Nakon nanošenja bejbi pudera, nanesite još jedan sloj maskare preko trepavica kako biste pokrili tragove pudera i postigli ujednačen izgled. Ovaj dodatni sloj će dodatno naglasiti i produžiti trepavice.

 

 

Komentari (0)
Loading