Pozdravite princezu Tejlor: Pevačica nastavlja da očarava glamuroznom lepotom, bajkovita haljina joj stoji kao salivena!

Vesti 12.10.2023 18:45 0

Glamur bez premca...

Tejlor Svift

VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Tejlor Svift je u moru obaveza oko turneje pronašla malo vremena i za pojavljivanje na crvenom tepihu, na svetskoj premijeri svog filma "Eras Tour" u Los Anđelesu. I došla je u famoznom izdanju, pa nije ni čudo da su sve oči bile uprte u nju.

Predivnu svetloplavu haljinu kombinovala je sa sandalama u istoj boji i tako oduševila sve prisutne.

Bajkovitom izdanju doprinela je haljina sa cvetnim detaljima koja je kreacija Oskara de la Rente i uz koju su savršeno došle do izražaja njene plave oči i vitka linija, a romantičnu notu na sve to dale su nestašne lokne i već uobičajeni crveni karmin na njenim usnama.

Od nakita samo jednostavna dijamantska ogrlica. Bez ijedne zamerke za ovaj fantastičan izgled kojim je na pravi način zaokružila ovako značajan događaj u svojoj karijeri. Ipak, na "razočaranje" mnogih, nije stigla s Trevisom Kelsijem, navodnim dečkom.

 

Zanimljivo je da je, na insistiranje Tejlor Svift, radi izbegavanja mogućih bezbednosnih problema, svetski poznati tržni centar na otvorenom posle 20 godina prvi put bio zatvoren.

Film Tejlor Svift je već premašio 100 miliona dolara u pretprodaji karata širom sveta i predviđa se da će do kraja prvog vikenda dostići ukupnu prodaju od 175 miliona dolara, piše Varajeti.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading