Bila je oduševljena kada je otkrila ovaj trik: Devojka pronašla način kako da uđe u uske farmerke - sjajno!

Vesti 10.10.2023 18:45 0

Ne bacajte uske farmerke. Postoji način da ih raširite...

Žena

Printscreen/TikTok/Bug318_

Jedna tiktokerka ispričala je kako je bila razočarana jer joj novi par farmerki koje je kupila nije pristajao, ali je onda saznala za trik koji ju je oduševio, prenosi Mirror.

U pantalonama pod tuš


U TikTok video snimku, Lili Šokneht kaže da je nedavno sebi kupila farmerke manje nego inače jer njena veličina nije bila dostupna, ali je brzo shvatila da joj ne stoje dobro. A onda joj je baka savetovala da se istušira ​​u njima.

 

@bug318_ Updated video on what’s happens if you wash your streched out shower jeans and if you dry your too big pair of jeans !! #sustainablefashion #sustainability #jeanshack ♬ original sound - Bug318_

 

- Razgovarala sam sa bakom, a ona me je pitala: „Jesi li se već istuširala u njima?“ Pomislila sam: „Šta?“ Ne, nisam se tuširala u farmerkama. O čemu govoriš? Samo je rekla: „Veruj mi, istuširaj se u njima, nosi ih po kući, malo ih rastegni, pa pusti da se osuše na vazduhu i ne stavljaj ih u sušač.“

Pošto je bila očajna, učinila je, kaže, baš kako joj je baka savetovala, a sledećeg jutra su joj savršeno pristajali, kao da su u njenoj veličini.

Hodanje u mokrom teksasu

Pratioci su bili šokirani što je ovo zaista funkcionisalo, iako su se neki prethodno zadrhtali pri pomisli da hodaju okolo u mokrom teksasu. Odavno je to poznata stvar, imam 75 godina i u dvadesetim sam to stalno radila sa farmerkama u koje više nisam mogla da uđem!“, otkrila je jedna žena, piše Večernji.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading