Ne možete da zakopčate omiljene farmerke? Uz ovaj trik, ući ćete u njih "kao podmazani"

Jelena Vukelić Vesti 05.09.2023 08:21 0

Da li ste se ugojili ili su vam se teksas pantalone malo smanjile tokom pranja? Ne brinite, postoje dokazani trikovi pomoću kojih možete spasiti sebi dan. Kako rastegnuti farmerke kod kuće

dijeta

Shutterstock

Teksas farmerke su svestrane i vrlo udobne. Mogu se nositi non -stop i, štaviše, tokom cele godine.onekad će se zbog nepravilne nege farmerke malo smanjiti. Šta onda učiniti? Morate li ih se odmah rešiti? Nije nužno, ponekad je dovoljno primeniti nekoliko trikova u privatnosti svog doma. Pogledajte kako da rastegnete farmerke!

Kako rastegnuti farmerke u butinama i zadnjici?

Morate nositi pantalone dok ih rastežete . Pripremite flašu mlake vode, najbolje sa raspršivačem. Takve proizvode možete lako pronaći u baštenskoj prodavnici i supermarketu. Nanesite tečnost tačno na mesto koje želite da povećate, na primer oko butina. Materijal mora biti jako vlažan! Kasnije ostaje samo rastezanje pantalona. Uradite mini trening - radite čučnjeve, savijte noge, sagnite se itd. Zahvaljujući tome, farmerke će "dobiti" dodatne centimetre. Nakon toga skinite odeću i sačekajte da se sama osuši. Napomena - nemojte obesiti na radijator ili koristiti sušilicu jer se tada mogu opet skupiti!

 

Kako rastegnuti pantalone po dužini?

Ovde će biti vrlo slično kao istezanju farmerki oko butina ili zadnjice. Ako želite da povećate dužinu pantalona, odeću od teksasa treba poprskati sa puno vode. Sledeći korak je da presavijete veoma vlažnu odeću na pola. Kasnije ih je dovoljno staviti na pod, a zatim steti s nogama na mestu gde je struk i snažnim pokretima povući krajeve nogavica prema gore. Napomena - ovaj trik može pantalone produžiti, ali nažalost biće malo uže. Stoga se ovaj domaći patent bolje koristi sa modelima sa širim nogavicama, poput farmerki u obliku zvona , nego sa vrlo uskim.

Kako rastegnuti teksas pantalone u struku?

Ako želite da dodate nekoliko centimetara oko struka, posebno ako imate farmerke visokog struka , dobra je ideja da farmerke poprskate vodom i stavite na stolicu ili neki drugi prilično širok predmet. Osim toga, nežno povucite vlažan materijal rukom. Napomena - na mehanički način možete značajno povećati njihovu širinu bez napora! Najbolje je to učiniti sa mokrom odećom koja je podložnija deformacijama. Takođe možete nositi farmerke na sebi i pokušati da ih prilagodite svom obliku tela. Takođe, pomoću pegle ili pegle sa funkcijom pare (uradite to kroz krpu da ne biste oštetili teksas) zagrejte i navlažite tkaninu, pa je tek onda rastegnite u pravom smeru.

Komentari (0)
Loading