Pored crvene, ova boja noktiju dominiraće ove jeseni: Kokos beli manikir kao koji se savršeno uklapa uz svaku modnu kombinaciju

Olja Jelić Vesti 30.09.2023 11:15 0

Ova boja manikira biće jedna od vodećih ove jeseni

Nokti

Printscreen/Instagram

Predstojeća jesen biće obojena crvenim tonovima, međutim bjuti industrija je najavila još nekoliko boja. Na ovogodišnjim pistama dominantne su razne boje, od zelenih i crvenih tonova, pa ne čudi da je novi trend u svetu manikira najavljen za predstojeću jesen – coconut milk nails. Ovaj manikir je savršena uvertira za jesen, a dobro pristaje uz svaku modnu kombinaciju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

 

Kao i samo kokosovo mleko, lak je neprozirne mlečno-bele nijanse. Njihove šljokice dovoljno sijaju da se uklope u večernju izlazak, a sa druge strane doza hrom sjaja koja im nedostaje dozvoljava da se savršeno uklope u dnevnu varijantu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny (@jenny.jennys)

 

Coconut milk nails jesu savršen balans između smelog i ekscentričnog laka i neutralnog manikira koji ima mogućnost da izduži vaše prste, čineći da vrhovi izgledaju svetlije. Najbolje od svega je što ga nije teško izvesti. Dovoljne su vam dve nijanse belog laka, i jedna nijansa prozračnog i sjajnog koji ćete naneti kao završnicu. Ovaj manikir je izuzetno prilagodljiv. 

 

 

Ova boja ide uz sve. A najbolje od svega je da se coconut milk nails uklapaju u svaki tip i ton kože, bilo da ste se tek vratili preplanuli sa mora, ili je vaš tamniji pigment već izbledeo. 

 

@najzena.rs Kako da napravite savršenu frizuru za 5 minuta? 😍 Ovo je zaista jedan od najjednostavnijih i najbržih načina za pravljenje punđe. Za svega nekoliko minuta možete same napravite savršeno stilizovanu frizuru. ☺️ @oliverakonatar 💃 #fyp #fypシ #žena #najžena #frizure #frizurezasveprilike ♬ Vibes - ZHRMusic

 

 

Komentari (0)
Loading