Zeleni nokti kao poslednji pozdrav letu: Bjuti industrija iznenadila sa novim trendom u svetu manikira

Olja Jelić Vesti 29.09.2023 17:05 0

Ove jeseni će pored crvene boje u svetu manikira dominirati leaf green nails trend

Zeleni nokti

Printscreen/Instagram

Leto je zvanično prošlo, ali samo kalendarski. Temperature govore suprotno. Iako će ove jeseni dominirati crvena boja u svetu manikira, u bjuti industriji se pojavio leaf green nails trend koji istovremeno asocira na letnje zelenilo i zagasite jesenje tonove.

 

 

Nedelje mode koje su se odigrale početkom godine najavile su ekspanziju zelenih tonova, te nas ne čudi da se i leaf green nijansa našla na spisku jesenjih trendove ove sezone. Naročito su aktuelni zagasitiji tonovi poput onih koje smo imali priliku da detektujemo na revijama brendova Khaite i Michael Korse. Ovo pravila važi za bjuti industriju, s obzirom na to da je modna ispunila svoje obećanje i jarka zelena je zaista bila jedna od vodećih trendova sezone, a nju u predstojećem periodu nastoji da zameni veoma slična nijansa žute.

 

 

Rekli bismo da je "jagoda" trend Hejli Biber polako na izmaku. Nakon što je lansirala celu Rhode kolekciju inspirisanu jagodom, došao je trenutak da na scenu, pored crvene boje, stupe ostali najavljeni trendovi za ovu jesen. Jedan od njih je upravo leaf green nails koji je zaludeo društvene mreže. Rekli bismo da je i "goli" nokti  prošlost i da nakon što smo pustili nokte da na kratko odahnu uveliko pripremamo nove ideje kada je reč o manikiru. Vreme je za eksperimentisanje.

 

 

Komentari (0)
Loading