Trik za postojano rumenilo: Svetski šminkeri na ovaj način nanose tako da traje tokom celog dana

Olja Jelić Vesti 17.09.2023 08:30 0

Trik svetskih šminkera za lep i postojan izgled vašeg omiljenog rumenila

Rumenilo

Printscreen/Instagram

Iako nam je ponekad teško poverovati da neke proizvodi koje smo primenili bezbroj puta možemo pogrešno koristiti u našoj rutini, činjenica je da su ove situacije mnogo češće nego što mislimo. Pravi primer za to je sledeći trik za nanošenje rumenila, iza kog stoje mnogi poznati šminkeri, a zahvaljujući kome će njegov izgled na obrazima biti istaknutiji i postojaniji tokom celog dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Ställmark (@emmstell)

 

Rumenilo je kozmetički proizvod koji se koristi da istakne obraze i da licu zdrav izgled, a najčešće ga možemo naći u obliku pudera, kreme ili tečne teksture, a može biti različitih boja kako bi se prilagodio svim tonovima kože.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALI BUSS (@ali_makeup_)

 

Glavna svrha rumenila je da doda toplinu i boju obrazima, što može pomoći da koža lica ostane sveža i zdrava. Obično nanosimo rumenilo nakon nanošenja pudera, ali postoji još jedan način na koji možete da nanesete svoje rumenilo i učinite da bude postojanije na koži.

Jednostavan trik koji čini vidljivu razliku

Za početak nahranite kožu lica hidratantnom kremom i nanesite prajmer, a zatim na kožu nanesite rumenilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALI BUSS (@ali_makeup_)

 

Najbolje je koristiti one kremaste ili tečne teksture jer će se kasnije lakše blendati, a nakon što ga nanesete u vidljivom sloju, preko njega nanesete puder, najbolje beauty blenderom, kako biste ga stopili i učinili da izgleda prirodno na koži. Pored toga što će rumenilo prirodnije „leći“ na samoj koži, rumenilo će se i duže zadržati na njoj, pa svakako isprobajte ovaj trik ako već niste.

 

Komentari (0)
Loading