Žene preko 50 godina ove stvari treba da imaju u ormanu: 5 komada odeće zbog kojih ćete izgledati mlađe

Slobodanka Ćorić Vesti 16.09.2023 08:36 0

Blejzeri će svaku kombinaciju podići na viši nivo dajući dozu elegancije i prefinjenosti

dženifer lopez

PINTERETST/PRINTSCREEN/ARTFINDER, ARTUSH VOSKANYAN

Starije žene često su na meti kritika zbog načina oblačenja. Šta god da obuku, starijim damama se uvek nešto zamera, te su neretko u dilemi da li je neki odevni komad u skladu sa njihovim godinama ili ne.
Međutim, dame starije od 50 godina iza sebe imaju ogromno iskustvo, prošle su kroz razne modne epohe i imaju izgrađen modni stil.

 

 

Ne sumnjamo da zrelije dame imaju istančan modni ukus, te vam donosimo par predloga za odevne komade koji su apsolutni hit i koje vrlo rado nose.

 

 

Kožni komadi

Bilo da je reč o starijim ili mlađim damama kožni komadi su ‘must have’ i svaka žena bi trebala da ima nešto od eko kože u svom ormanu. Učiniće da vaš autfit izgleda mnogo bolje i daće mu poseban pečat.

 

 

Jarke boje

Jarke boje učiniće da zračite samopouzdanjem, dok ćete izgledati veoma moderno i mladoliko. Ohrabrite se i nabavite jedan modni komad u jarkoj boji.

 

 

Blejzeri

Blejzeri će svaku kombinaciju podići na viši nivo dajući dozu elegancije i prefinjenosti. Postoji mnoštvo modela i krojeva. Odaberite jedan u omiljenoj boji i probudite šeficu u sebi.

 

 

Predimenzionirane naočare za sunce

Osim što će sakriti tragove neispavanosti i umora, velike naočare učiniće da izgledate mlađe i modernije. Uostalom, kada vas mrzi da se šminkate, oversajz naočare su pravo rešenje.

 

 

Torbe male do srednje veličine

Odaberite omiljeni model torbe i ponesite samo najpotrebnije stvari. Izgledaćete šik.

Komentari (0)
Loading