Novi bjuti trend je zaludeo influenserke: Inspirisan estetikom devedesetih, a sve što vam treba je olovka za usne boje cimeta

Olja Jelić Vesti 13.09.2023 21:37 0

Novi viralni bjuti trend koji je zaludeo influenserke je Cinnamon Berry lips

Džordan Sloen

Printscreen/Instagram

Ako nečega ne fali na socijalnim mrežama to su definitivno bjuti trendovi. Svakodnevno dobijamo nove ideje i savete za šminkanje ali i učimo gde grešimo u standardnoj bjuti rutini. Što se nege lica tiče ‘trend’ zatrpavanja kože sa previše proizvoda je isčezao i vratili smo se na manje je više, dok su mejkap trikovi uvek inspirativni.

Poslednji u nizu koji nam je privukao pažnju predstavila nam je američka influenserka Džordan Sloen a u pitanju je trend Cinnamon Berry lips.

 

 

Ovaj bjuti trend vrlo je lak, a podseća na estetiku tamnijom olovkom oivičenih usana koja je bila popularna devedesetih godina. Za ovaj izgled potrebna nam je olovka u boji cimeta kojom ćemo prvenstveno oivičiti usne dovoljno jako da se primeti razlika. Zatim, uzimamo sjaj u svetlijoj, rozikastoj nijansi kojim ćemo ispuniti centralni deo usana i time im dati na volumenu i punoći dok ivice ostavljamo naglašene u tamnijoj boji cimeta.

Ostatak lica nećemo prešminkati jer akcenat stavljamo na usne. Shodno tome oči ostavljamo potpuno neutralne sa jedva izvučenim trrpavicama, dok licu dajemo svež svežiji izgled, bez matiranja. Obrve možemo naglasiti, a licu možemo dodati lažne pegice, ili pojačati postojeće.

 

 

Američka influenserka fokusirana je na dobre bjuti savete, a od nje smo svojevremeno dobili i tutorijal kako da se našminkamo kao Lilli Rouz Dep. Nedavno je prisustvovala probnoj večeri i venčanju koleginice Bridžet, a za taj svečani dan opredila se za vrlo suptilan izged za koji je angažovala pomoć profesionalaca. Njen profil odiše "čistom" estetikom i na njemu uvek možete pronaći sjajne trikove.

 

 

Komentari (0)
Loading