Njen stajling zasenio je izbor obuće: Baletanke Sofije Riči su sve što vam treba za prelazni period

Olja Jelić Vesti 12.09.2023 17:54 0

Na modnoj reviji brenda Proenza Schouler u Njujorku modna influemserka Sofija Riči oduševila je efektnim odabirom obuće u minimalističkom stilu.

Sofija Riči

Profimedia

Na modnoj reviji brenda Proenza Schouler u Njujorku modna influenserka  Sofija Riči oduševila je efektnim odabirom obuće u minimalističkom stilu.

Održana u njujorškoj aukcijskoj kući Phillips, revija modnog dvojca Proenza Schouler okupila je veliki broj poznatih uključujući i Sofiju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

 

Ona je raskošnim venčanjem ove godine dala novo značenje takozvanoj "old money" estetici, a njene pažljivo osmišljene odevne kombinacije danas se prate s velikom pažnjom.

Dok je prisustvovala subotnjoj reviji, ćerka Lajonela Ričija pozirala je u paru crvenih cipela sa zaobljenim vrhom i mašnom kao detaljem.

Odabirom živopisne obuće Sofija je na vešt način dodala dašak boje minimalističkom stajlingu, postignutom dvobojnom midi haljinom bez naramenica. Uz crni gornji dio s korsetnom podstavom, dodatnu dimenziju haljini dao je raskošan dizajn donjeg dijela, a celokupno izdanje upotpunila je velikim modelom torbe od crne kože, sa siluetom na preklop i efektnim metalnim detaljem.

Dašak boje u crno-beli stajling unela je i parom zaobljenih svetloplavih minđuša, uz narukvice zlatnog sjaja. 

 

Komentari (0)
Loading