Ležerno i mladalački: Cvetna haljina Jelene Đoković je oduševila ljubitelje mode

Olja Jelić Vesti 09.09.2023 16:00 0

Lepa supruga Novaka Đokovića navijala je za svog dragog u spektakularnom izdanju

Jelena Đoković

Printscreen/Instagram

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale US Opena, gde igra protiv Amerikanca Bena Šeltona, a, kao i uvek, sa tribina ga bodri njegova najveća podrška, Jelena Đoković.

Ona boravi u Njujorku s Novakom, kao i ostatak porodice, pa su tu proslavili i šesti rođendan najmlađeg člana porodice, malene Tare.

 

 

Ne samo što Novakova supruga ima važnu ulogu u njegovoj motivaciji, ona je uvek na visini zadatka kada je u pitanju moda.

Čini se da je Jelena sve bolja i bolja kada je reč o modnim odabirima za Novakove turnire, a ovog puta bila je besprekorno stilizovana u haljini koju bi sigurno svaka devojka rado "ukrala" za sebe tokom letnje sezone.

Nasmejana mama Stefana i Tare lepo je raspoložena bodrila Novaka na tribinama, a stajlingom je pogodila pravo u metu.

Jelena Đoković

Profimedia

 

 

Naime, Jelena je ponela cvetnu mini-haljinu brenda Charo Ruiz, koja je mogla da se pronađe u prodaji za 516 evra, ali je sada snižena na 232 evra.

Reč je o beloj haljini na bretele, koja je obrubljena svojevrsnim heklanim detaljima, a čitava je u šarenom floralnom printu, uz to i blago dekoltirana. Jelena je uz nju ponela svoj skupoceni nakit, a kosu isplela u kiku.

Ležerno i mladalački.

Komentari (0)
Loading