Amal Kluni diktira bjuti trendove: Pramenovi u karamel boji koji će biti vodeći hit jeseni

Olja Jelić Vesti 07.09.2023 11:12 0

Advoaktica Amal Kluni načinila je malu, ali bitnu promenu u svom izgledu i možete je lako iskopirati

Amal Kluni

Profimedia

Advokatica specijalizovana za ljudska prava Amal Kluni uvek je perfektno doterana i stilizovana, o kakvoj god prilici da je reč. Supruga Džordža Klunija ne pojavljuje se često tako u javnosti, ali kad to učini, svojim fenomenalnim izdanjima zaintrigira zaljubljenice u modu.

Klunijevi su kraj avgusta i početak septembra proveli u Veneciji, tokom trajanja festivala Mostra, a svi njeni autfiti bili su besprekorni, trendi i autentični.

Ne samo što je modno gađala u metu, Amal je pokazala i novu frizuru, za koju je takođe dobila mnogo pohvala.

 

 

Nova Amalina frizura raskošna je u svakom smislu, a krase je superefektni pramenovi.

Naime, Amalina kosa i inače je voluminozna, a prirodno je gusta i tamna, ali uz pomoć slavnog frizera Dimitrisa Đanetosa, uspela je dodatno da osveži look  i doda volumena prirodnim talasima.

Amalina frizura je obogaćena svetlim tonovima i pramenovima u efektnoj boji karameli, što je dalo novu dimenziju njenoj kosi i prirodno joj skinulo par godina. 

- Budući da je kraj leta i početak jeseni, bio sam inspirisan promenom godišnjeg doba u Veneciji i želeo sam da stvorim nijansu koja je negde između plave i smeđe, pa je nijansa english toffee savršena za ranu jesen - rekao je Amalin frizer za Vog i dodao da je trik u tome da se pramenovi pozicioniraju baš oko lica. 

 

 

Za sve brinete koje nisu spremne na drastične promene, nežni karamel tonovi su idealno rešenje, jer su šik i glavni trend za jesen 2023.

Uz ovu nijansu perfektno se slažu voluminozne lokne, a sveukupno je Amal novo izdanje učinilo jednom od najzapaženijih slavnih žena u Veneciji.

 

 

Komentari (0)
Loading