Trepavice će vam biti nikad lepše: Viralni bjuti trik za zavodljiv pogled, a sve što vam treba je ovaj sastojak

Olja Jelić Vesti 06.09.2023 21:40 0

Uporeba vazelina na trepavicama je postao viralan bjuti trik

Trepavice

Printscreen/Instagram

Upotreba vazelina na trepavicama mnogo je starija od TikToka. Međutim, upravo zahvaljujući ovoj platformi davno zaboravljeni trik postao je viralan. Doduše, ovog puta nije cilj samo da trepavice izgledaju duže već i da budu podignute, tačnije da efekat bude sličan onom koji se dobije nakon lash lift tretmana.

Proces je veoma jednostavan. Sloj vazelina nanosi se na uvijač, a potom se uvijaju trepavice u samom korenu. Dok držite uvijač na mestu, čistom četkicom uvijajte trepavice na gore, kao na snimku. Rezultat je takav da vam neće biti potrebna maskara, a glavni zadatak vazelina je da trepavice ostanu znatno duže na mestu.

 

 

Ovaj trik otkrila je Žaklin Kilikita, zamenica bjuti direktora u Refinery29 UK, koja je objasnila da joj trepavice izgledaju tamnije i gušće otkako umesto maskare koristi vazelin.

Ubrzo su i drugi TikTokeri isprobali ovaj trik, koji je postao viralan nakon klipa Šantel Fen, koji ima 16,5 miliona pregleda. Ona se složila sa Žaklin da je u pitanju trik koji bi svako trebalo da testira.

 

@sarahssuperspa 🤪🤪 These get me so many compliments and literally last me hours #vaseline #slugging #eyelashhack ♬ original sound - Sarah’s Super Spa 💅🏼🧖🏼‍♀️

 

Sa druge strane, neki influenseri su podelili malo drugačije i donekle komplikovanije verzije. Šminkerka Sara Kursigara kaže da voli da uvije trepavice od korena ka vrhu pre nego što prstima nanese vazelin, pritiskajući trepavice na kapak.

Za one koji nisu spremni da se odreknu maskare, Boksi Čarm je objasnila da vazelin možete da koristite i kao prajmer, a ne kao zamenu za maskaru.

 

 

Koja god da vam je varijanta bliža, ovo svakako jeste trik koji vredi isprobati jer je veoma jednostavan.

Komentari (0)
Loading