Francuski Vog odao modno priznanje: Džejla Ramović među najlepše obučenim na festivalu u Veneciji

Olja Jelić Vesti 06.09.2023 17:05 0

Francuski Vogue među najbolja modna izdanja dosadašnjeg dela ovogodišnjeg Filmskog festivala u Veneciji uvrstio je i ono mlade pevačice Džejle Ramović

Džejla Ramović

Printscreen/Instagram

Francuski Vogue među najbolja modna izdanja dosadašnjeg dela ovogodišnjeg Filmskog festivala u Veneciji uvrstio je i ono mlade pevačice Džejle Ramović.

Ramović se na crvenom tepihu 80. izdanja Filmskog festivala u Veneciji pojavila na poziv Armani Beauty tima, a nosila je kreaciju srpskog brenda Lavani Couture, čije haljine je nosila i u poslednjem spotu za pesmu "Kazamat".

 

 

Džejla je za ovu priliku birala kombinezon bez rukava s detaljem u obliku cveta na dekolteu, a celokupno izdanje upotpunila je ogrlicom i naušnicama brenda DeravishinG.

Francuski Vogue pevačicu uvrstio je na listu najbolje odevenih na kojoj su se našle svetske zvezde poput Adriane Lime, Karle Bruni, Barbare Palvin.

Na listi se našla i još jedna dama s Balkana, a radi se o voditeljki Dragani Kosjerini koja je zajedno s Džejlom bila gost Armani Beauty tima koji je službeni sponzor festivala.

 

 

 

Filmski festival u Veneciji ove godine traje od 30. avgusta do 9. septembra, a filmofili i ljubitelji mode moći će uživati u pretpremijerima i zadivljujućim kreacijama tokom manifestacije na kojoj će se predstaviti 23 produkcije, koje se takmiče u zvaničnoj konkurenciji.

Ipak, 80. izdanje festivala je obeležio štrajk scenarista i glumaca u Holivudu te su tako mnoge svetske glumačke zvezde izostale sa crvenog tepiha.

 

Komentari (0)
Loading