Moćna torba Anđeline Džoli: Savršeno se uklapa uz svaki autfit i ultra je moderna

Olja Jelić Vesti 31.08.2023 09:50 0

Anđelina Džoli može da priušti koju god torbu hoće, ali zaljubljena je u Celine torbu koju nosi uz sve

Anđelina Džoli

Profimedia

Glumica Anđelina Džoli celo prošlo leto provela je noseći svoju YSL torbu, koju je dizajnirao Entoni Vakarelo, a to je bio it komad prošlog leta.

Doduše, i danas je ultrarendi, a ni cena joj nije nimalo niska; košta, naime, čak 3900 evra, pa je definitivno ne može ni priuštiti svako.

Ipak, Anđelini ona više nije u fokusu.

Zapravo, glumica je pronašla novu torbu od koje se ne odvaja, već svoj novi komad nosi bukvalno u svim prilikama, pa čak privlači više pažnje nego tetovaža koju je, navodno, posvetila Bredu Pitu.

 

 

Ona je do sada uslikana minimum u pet različitih prilika, s pet različitih autfita, a u svakom je nosila isti aksesoar...

Reč je o torbi brenda Celine, modelu Triomphe, koja je jedna od brojnih iz serije s tim nazivom. U pitanju je velika šoping torba s vodoravno izvezenim Triomphe dezenom, u crno-beloj boji, s detaljima od teleće kože i zlatnim metalnim detaljima.

 

 

Cena ove torbe je 1950 evra, ali trenutno je nema na stanju. 

Kako Anđelina voli monohromatske autfite, posebno crnu boju, ali i belu i bež, ova torba se apsolutno fantastično uklapa uz sve njih, a svaki autfit diže na viši nivo.

Komentari (0)
Loading