Mama je uzela za asistenta: Anđelina Džoli u ultra šik izdanju dok izlazi sa ćerkom Vivijen u Njujorku

Slobodanka Ćorić Vesti 16.08.2023 10:50 0

Anđelina Džoli izgleda šik u potpuno crnom dok izlazi sa ćerkom Vivijen u Njujorku... nakon što je unajmila 15-godišnjakinju kao asistenta u svom predstojećem mjuziklu na Brodveju

anđelina džoli

Profimedia


Anđelina Džoli primećena je u Njujorku sa svojom najmlađom ćerkom Vivijen Džoli-Pit (15) u utorak popodne. Dobitnica Oskara, 48, izgledala je ultra šik u potpuno crnoj odeći koja je uključivala lepršavu, dekoltiranu haljinu. Preko ramena joj je bio prebačen crni sako, a svoje osnovne stvari nosila je u kožnom ISL kvačilu. Holivudska zvezda je prošetala ka obližnjem terencu u visokim štiklama Christian Louboutin. Anđelinina smeđa kosa bila je pričvršćena kopčom i nosila je velike, dizajnerske naočare za sunce.


Vivijen se držala ležerno u beloj majici, širokim crnim pantalonama i Converse patikama. Ona je jedno od šestoro dece koju Anđelina deli sa bivšim mužem Bredom Pitom, od kojeg se rastala 2016. nakon dve godine braka i decenije zajedno.

Oni su takođe roditelji: Medoksa, 22, Paksa, 19, Zahare, 18, Šajlo, 17, i Vivijeninog brata blizanca Noksa. Još uvek se bore oko starateljstva nad maloletnom decom.

anđelina džoli

Profimedia

 

Prizor od utorka dolazi ubrzo nakon što je otkriveno da je Anđelina sada glavni producent na brodvejskoj muzičkoj adaptaciji filma Outsiders iz 1983. Ne samo da je ovo njeno prvo učešće na Brodveju, već je to i prvi put da je Anđelina radila na projektu sa Vivijen.

Prema ET, Vivijen će služiti kao Anđelinin volonterski asistent i direktno će učestvovati u produkciji.

„Viv me podseća na moju majku Maršlin Bertran po tome što nije usredsređena na to da bude u centru pažnje, već da bude podrška drugim kreativcima“, rekla je glumica u izjavi za magazin.

„Ona je veoma promišljena i ozbiljna po pitanju pozorišta i naporno radi da najbolje razume kako da doprinese.“ Izvor je rekao da Vivijen "voli muzičko pozorište" i da je Anđelina vodi na snimanja od kada je bila mala".

Mjuzikl je zasnovan na S.E. Hintonov roman i krimi-drama o punoletstvu Frensisa Forda Kopole iz 1983. U tom filmu je glumio: Tom Kruz, Dajan Lejn, Rob Lou, Patrik Svejzi, Met Dilon, Emilio Estevez, Si Tomas Hauel i Ralf Makio.

Mjuzikl je imao svoju svetsku premijeru u La Jolla Plaihouse ranije ove godine, a izvor je za ET rekao da su se Anđelina i Vivijen 'oboje zaljubile u mjuzikl' kada su ga videle.

„Anđelina i Vivijen su se kasnije srele sa S.E. Hinton, koja je bila otprilike Vivijeninih godina kada je napisala roman“, tvrdi insajder. „Kao rezultat gledanja emisije i razgovora sa S.E. Hinton, Anđelina je bila inspirisana da preuzme ulogu glavnog producenta za predstojeće lansiranje na Brodveju.' Brodvejska glumačka ekipa Outsidersa i datumi emisija tek treba da budu otkriveni.

„Nadam se da ću moći da doprinesem i nastavim da učim od ovog neverovatnog tima, sa kojim radim od kada me je ćerka dovela da gledam predstavu u La Jola Plaihouse“, rekla je Anđelina u izjavi ranije ovog meseca. „Ne mogu da opišem koliko sam uzbuđena što će ovaj mjuzikl debitovati na Brodveju i radujem se što ću ovu novu adaptaciju Outsidersa podeliti sa svetom.“
 

Komentari (0)
Loading