Noletova snajka nosi najudobnije sandale na svetu: Saška Veselinov ih obožava, ravne su, super se kombinuju i evo koliko koštaju

Jelena Vukelić Vesti 27.08.2023 18:49 1

Poznata voditeljka, dizajnerka i supruga Đorđa Đokovića, Saška Veselinov Đoković, provela je ovog leta vreme uživajući na Mikonosu, a potom i na crnogorskom primorju, zajedno sa porodicom Đoković.

Saška Veselinov, Đorđe Đoković

Printscreen/Instagram

Videli smo Sašku kako provodi vreme sa svojim suprugom, uz koga je konstantno, ali nam je takođe prikazala i kako njihova beba, mali Aleksandar, uživa u svom prvom letu i odmoru. Izgleda da su sva trojica postali savršena mala porodica.

Nakon povratka u Beograd, krenula je sa svojim profesionalnim obavezama, ali odlučila se i za značajnu promenu svog izgleda.

Lepa dizajnerka kupaćih kostima je ranije imala dugu plavu kosu, ali sada je odlučila da je skrati. Brzo nakon tog odlučnog koraka, posetila je frizerski salon i bez oklevanja je poverila svoju kosu frizerki, odlučivši se za popularnu paž frizuru.

Saška Veselinov

Printscreen/Instagram

 

 

Nova frizura jako dobro stoji Saški, ali i dok je delila svoj najnoviji izgled na svom Instagram profilu, pažnju modnih entuzijastkinja je privuklo nešto drugo osim nove frizure.

Radi se o Saškinim sandalama sa potpisom modne kuće Louis Vuitton. Ovaj model je istovremeno atraktivan i praktičan, savršen za nošenje u različitim prilikama tokom leta.

Italijanske sandale u nijansi bebi plave više nisu dostupne na zvaničnom sajtu Louis Vuittona, ali dok su bile u prodaji, mogle su se kupiti po ceni od 1350 dolara. Ovaj model se ističe svojom udobnošću, anatomski oblikovanom podlogom i prepoznatljivim monogramom Louis Vuittona. Sličan dezen i boja mogli su se naći i na drugim modelima obuće iz njihove kolekcije, uključujući sandale sa visokom štiklom, papuče i mokasine.

Komentari (1)
Loading
zora
28.08.2023 10:01

Predpostavljam da ste bili u tim sandalama kad tvrdite to sto tvrdite. Moja cerka ima iste od CHANELA u bez boj a nesto se nisam setila da je pitam da li su naj udobnije na svetu.